d3 Σ x2
Süper Üye
Kankam örnekleyerek söyle mesela de ki geçen arkadaşlarla şuna gittik gayet işe yaradı bide şu var sürekli dışarı çıkamazsın çünkü malum her şey pahalı herkesın de işi gücü var lole bile adam arıyorum da bulamıyorumarkadaşlarımla vakit geçirmek kendime bir hedef belirlemek ve o hedef için çabalamak inanın işe yarıyor
kanka örnek veriyim ben mesela bundan 6 önce hedefi olmayan ne yapsam keyif almayan bir insandım sonra bence bu yaşadığım konum coğrafyayla bir ilgisi oldugunu sürekli aynı şeyleri yaşadığım kendim için birşeyler yapmam gerektiğini hissettim ve hedef koydum yurt dışında çalışıp kendime araba aldım work and travel yaparak şimdi bir daha gidip bir ev almayı hedefliyorum hedefimi hep yükseltiyorum amacın olursa depresyonada girmezsin seni oyalıcak birşeyler yap mesela ingilizce öğren bak konuşmaya başladığında şaşırıcaksınKankam örnekleyerek söyle mesela de ki geçen arkadaşlarla şuna gittik gayet işe yaradı bide şu var sürekli dışarı çıkamazsın çünkü malum her şey pahalı herkesın de işi gücü var lole bile adam arıyorum da bulamıyorum
Kanks baba parası bitince nolucak yawBütün gün otur oyun oyna takma dünyayı kanksss
Onu da bitince düşünürüz artık sjsnalsşdğKanks baba parası bitince nolucak yaw
Onu da bitince düşünürüz artık sjsnalsşdğ
Aynen öyle reisdoğru diyosun yarınını düşünen kahraman olamaz misali
Depresyon dediğiniz şey bu kadar bir şey değil hocamOdaya kapatmışım kendimi bütün gün hiç bir şey yapmadan geçiyor ne kendime vakit ayırıp geliştiriyorum ne de başka bir şey yapıyorum var mı böyle
FARKLI fikirleri olan yürüyüş yap kitap oku spor yap tarzında değil böyle daha farklı al 1 L kola otur mesela bunun gibi bir fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?