Allah herzaman karşına seni seven birisini çıkarır bunu beklemek istemiyorsan hayatına dahil edebiliceğin bir sevgili heryerde var fakat hepsi iyi insanmı veya güvenebilirmisin ?Sevgilim yok..
Sevgilim yok..
yalnızlık kötü bişey bunu dert etmiş olabilir bende yalnızım fakat hiç derdim yok ve hiç sevgilim olmadı normal bişey bizim okuldaki kızların işi gücü yangın merdivenlerinde erkekleri öpmek vb olduğu için ve bir tanıdığım okulun yarısı ile ilişki yaşadığı için ümidim kalmadıBuda dert mi ?
yalnızlık kötü bişey bunu dert etmiş olabilir bende yalnızım fakat hiç derdim yok ve hiç sevgilim olmadı normal bişey bizim okuldaki kızların işi gücü yangın merdivenlerinde erkekleri öpmek vb olduğu için ve bir tanıdığım okulun yarısı ile ilişki yaşadığı için ümidim kalmadı
su almaya gidicektim tam yazamadım yazacağım şeyi tamamlamışsın arkadaş vb de buna dahil yazacaktım düzenle diyince sıkıntı çıkartığı için yazmıyomYalnızlık sevgili yaparak geçmez. Arkadaşlık edinebilir Dostluk edinebilir sevgili yapınca mutlu olmuyorsun aslında tam tersi ona bağlanıyorsun her şey güzel gidiyor pat bi bakmışsın ben senden ayrılmak istiyorum o zaman insanın içine mutsuzluk oturuyor tabi ben bunu genel olarak demiyorum iyi birine de denk gelebilir mutlu olabilir. Ama kısacası sevgilisi olmayan bir insanın yalnızlık duygusu çekmesi saçma değil mi ?
Yaptığım sadece bir şaka benim için pek dert değil zaten fakat benim yaşım 28 her yaşın verdiği duygular farklıdır sizi bilemem![]()
Hocam onaylı üye olabilmeniz için en az 50 yorum yapmanız gerekmektedirSiteye 2015 de kayıt oldum o zamanlar biraz aktifliğim vardı bir zaman sonra okul aile vb durum ve olaylardan sonra aktifliği mi yitirdim derdim bu eğer uygun görürseniz Onaylı üye olmak istiyorum.
zamanın akmasını istiyorsan kendine yapcak bişey bul mesela benim yaptığım gibi kodlamayı öğrenmek veya tasarımcılık vb yapabilirsinderdim zamanın akmaması sorunu napabilirim sence ?
dermansız dert olmazki söyle derdini ?Keşke sizin gibi derdim olsa... Derdime kimse derman olamaz...![]()
Derdimi anlattım buyur TIKLA sonuna kadar oku!dermansız dert olmazki söyle derdini ?