Derdi Olan Yazsın Derman Olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Örnek:
-Depresyona Girdim Kimseyle Konuşasım Hiçbirşey Yapasım Yok
-Hiç Arkadaşım Yok
Ve Benzeri Mesajlar Yazdıkça Derman Olalım Derdinize Çok Boş Zamanım Var :D Boşuna Gitmesin O Zamanlar

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yalnızlık kötü bişey bunu dert etmiş olabilir bende yalnızım fakat hiç derdim yok ve hiç sevgilim olmadı normal bişey bizim okuldaki kızların işi gücü yangın merdivenlerinde erkekleri öpmek vb olduğu için ve bir tanıdığım okulun yarısı ile ilişki yaşadığı için ümidim kalmadı

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
yalnızlık kötü bişey bunu dert etmiş olabilir bende yalnızım fakat hiç derdim yok ve hiç sevgilim olmadı normal bişey bizim okuldaki kızların işi gücü yangın merdivenlerinde erkekleri öpmek vb olduğu için ve bir tanıdığım okulun yarısı ile ilişki yaşadığı için ümidim kalmadı

Yalnızlık sevgili yaparak geçmez. Arkadaşlık edinebilir Dostluk edinebilir sevgili yapınca mutlu olmuyorsun aslında tam tersi ona bağlanıyorsun her şey güzel gidiyor pat bi bakmışsın ben senden ayrılmak istiyorum o zaman insanın içine mutsuzluk oturuyor tabi ben bunu genel olarak demiyorum iyi birine de denk gelebilir mutlu olabilir. Ama kısacası sevgilisi olmayan bir insanın yalnızlık duygusu çekmesi saçma değil mi ?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yalnızlık sevgili yaparak geçmez. Arkadaşlık edinebilir Dostluk edinebilir sevgili yapınca mutlu olmuyorsun aslında tam tersi ona bağlanıyorsun her şey güzel gidiyor pat bi bakmışsın ben senden ayrılmak istiyorum o zaman insanın içine mutsuzluk oturuyor tabi ben bunu genel olarak demiyorum iyi birine de denk gelebilir mutlu olabilir. Ama kısacası sevgilisi olmayan bir insanın yalnızlık duygusu çekmesi saçma değil mi ?
su almaya gidicektim tam yazamadım yazacağım şeyi tamamlamışsın arkadaş vb de buna dahil yazacaktım düzenle diyince sıkıntı çıkartığı için yazmıyom

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Yaptığım sadece bir şaka benim için pek dert değil zaten fakat benim yaşım 28 her yaşın verdiği duygular farklıdır sizi bilemem :)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
benim derdim adminlerin benim doğum yılımı hala 2001 yapmaması :D

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Siteye 2015 de kayıt oldum o zamanlar biraz aktifliğim vardı bir zaman sonra okul aile vb durum ve olaylardan sonra aktifliği mi yitirdim derdim bu eğer uygun görürseniz Onaylı üye olmak istiyorum.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Siteye 2015 de kayıt oldum o zamanlar biraz aktifliğim vardı bir zaman sonra okul aile vb durum ve olaylardan sonra aktifliği mi yitirdim derdim bu eğer uygun görürseniz Onaylı üye olmak istiyorum.
Hocam onaylı üye olabilmeniz için en az 50 yorum yapmanız gerekmektedir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
derdim zamanın akmaması sorunu napabilirim sence ?

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Keşke sizin gibi derdim olsa... Derdime kimse derman olamaz... :cryangry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...