HARD
Süper Üye
Kendine düzenli bir program oluştur ve onu en iyi şekilde uygula
aynen öyle bende üniye geçince rahatlarım dedim ama daha ağır dersler ve daha beter bi piskolojisi varbence kimseyi kafanna takma dostum sadece gelecegini düşün ve öyle hareket et
Post automatically merged:
ÜNİ HAYATIDA LİSEDEN BİR FARKI YOK
belkide bu kendine ürettigin bi bahanedir bro gerçekten yetiştirebilirsin belkideDersler çok ağır geliyor koçum fazla soru veriyor yapamadığım zaman kızıyor bunalıma girdim ne yapmalıyım ailemi arıyor onlara da yetişemediğimi söylüyorum ama bana inanmıyorlar bunalıma girdim yardım edin![]()
%100 Katılıyorum. Ama inanın o mesleklerde bile doğru düzgün maaş alamıyorsunuz. Ben lisede durumu fark ettiğim için çok kasmayıp yazılıma yönelmiştim. İyi ki de kasmamışım. Boşu boşuna psikolojim bozulacaktı...türkiyede okumak bi halta yaramıyor eğer hedefin hakim savcı doktorsa devam et yoksa açıktan bitir ders felan boş 24 yaşındayım arkadaşlarım halen daha okuyor onlardan daha iyi durumum![]()
Zamanlama ve planlama yaparak daha rahat bir ruh haline girebilirsin. Genel problemlerden birisidir bu, bir işi hemen yapayım, bugün yapayım tarzı bir duruma kendini şartlarsan gelecek güne sıkıcı, bıkmış başlarsın. Günlere yay, saatlere yay ve aralarına zevk alabileceğin etkinlikler serp, böylelikle daha etkin vakit geçirip daha zevkli bir gün yaşarsın.Dersler çok ağır geliyor koçum fazla soru veriyor yapamadığım zaman kızıyor bunalıma girdim ne yapmalıyım ailemi arıyor onlara da yetişemediğimi söylüyorum ama bana inanmıyorlar bunalıma girdim yardım edin![]()