Dersler çok ağır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kendine düzenli bir program oluştur ve onu en iyi şekilde uygula

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence kimseyi kafanna takma dostum sadece gelecegini düşün ve öyle hareket et
Post automatically merged:

ÜNİ HAYATIDA LİSEDEN BİR FARKI YOK
aynen öyle bende üniye geçince rahatlarım dedim ama daha ağır dersler ve daha beter bi piskolojisi var

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Olsun kral bugün zorluk çekersin zorlanırsın hedefine ulaştığında bu günleri keyifle hatırlarsın azimli ol

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dersler çok ağır geliyor koçum fazla soru veriyor yapamadığım zaman kızıyor bunalıma girdim ne yapmalıyım ailemi arıyor onlara da yetişemediğimi söylüyorum ama bana inanmıyorlar bunalıma girdim yardım edin :(
belkide bu kendine ürettigin bi bahanedir bro gerçekten yetiştirebilirsin belkide

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam inan ortaokul lise üniveriste hepsinde parlak olan arkadaşlarımın çoğpu ya işsiz ya da a101 bim de kasiyer senin hamurunda eğer atılganlık yok ise istediğin yerde oku ya işsiz kalırsın bu ülkede ya da başıboş yerlerde günlük yövmiye ile çalışırsın

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardesim 300 soru gibi kaliplara sokmaya calismalarina maalesef izin vermek zorundasin simdilik ama iplerin kendi eline gecince sakin neyi nasil yapicagina karistirma kimseyi ikinci olarak su anki sinav sistemine gore sanirim daha da hizlanman gerekiyor bildigim kadariyla

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
türkiyede okumak bi halta yaramıyor eğer hedefin hakim savcı doktorsa devam et yoksa açıktan bitir ders felan boş 24 yaşındayım arkadaşlarım halen daha okuyor onlardan daha iyi durumum :D
%100 Katılıyorum. Ama inanın o mesleklerde bile doğru düzgün maaş alamıyorsunuz. Ben lisede durumu fark ettiğim için çok kasmayıp yazılıma yönelmiştim. İyi ki de kasmamışım. Boşu boşuna psikolojim bozulacaktı...

Üye
4 HİZMET YILI
yapabildiğini yap öbürlerini salla kimseye de kulak asma

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ailenin veya hocalarının baskılarıyla bir yere gelemezsin zaten ancak kendi isteğinle bunu yaparsın isteyen istediği kadar baskı yapsın sen istemediğin müddetçe o dersler senin kafana zaten girmez

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bütün türkiye aynı problemi çekiyor hocam.Önerim gün içinde farklı bir aktivite daha yapman spor,satranç vb gibi

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bizdede aynı bizde kurucu sınav sonuçlarını önüne alıyo odasına hilal şeklinde diziyor bizi tek tek azarlıyo full ayakta 2-3 ders falan duruyoz ayakta

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Belirli bir hedefin varsa bunlara katlanmak zorundasın iyi bir gelecek için kendini zorla istemiyorsan ailenle konuşup onları ikna etmen gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam çevrenizden çok fazla etkilenmeden yolunuza devam edin. Elinde sonunda başarıya varacaksınız.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kendınızı bı yarısa degılde tad alıcagınız bı seye donusturerek calısın hocam. dıger turlu ısınız zorar gırer

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dersler çok ağır geliyor koçum fazla soru veriyor yapamadığım zaman kızıyor bunalıma girdim ne yapmalıyım ailemi arıyor onlara da yetişemediğimi söylüyorum ama bana inanmıyorlar bunalıma girdim yardım edin :(
Zamanlama ve planlama yaparak daha rahat bir ruh haline girebilirsin. Genel problemlerden birisidir bu, bir işi hemen yapayım, bugün yapayım tarzı bir duruma kendini şartlarsan gelecek güne sıkıcı, bıkmış başlarsın. Günlere yay, saatlere yay ve aralarına zevk alabileceğin etkinlikler serp, böylelikle daha etkin vakit geçirip daha zevkli bir gün yaşarsın.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
2 yıllık üni ikinci öğretim okurken eşimle orda tanıştık o benden önce bitirdi benim 1 senem vardı bende bıraktım uniyi evlendik ben şimdi fabrikada çalışıyorum ama o diplomayı alsaydım PC programciligi okuyordum çalıştığım fabrikanin masa başında olcaktim yorumum bu kadar. Her halimize şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...