Dersler çok ağır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
herşeyin fazlası zarar makina bile fazla çalışınca ısınır beynine yazık arada doğaya çık sakinler baskı altında hissederken zaten başarılı olamazsın

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
türkiyeyi bırak yurtdışına kaç ilk fırsatta ve ailenin baskılarını hiç umursama.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
3 defa YKSyi pas geçmiş biri olarak koçun ne diyorsa harfiyen uy sal oyunları.

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hep ders çalışırsan bunalıma girersin arada hobilerini de yap ama istemediğin bir okulsa veya okuma isteğin yoksa zorla okuma yani ailenle bunu güzelce konuşup ikna etmen lazım

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
koçundan çalışma planı yapmasını iste ama bunu tek başına yapmasın birlikte yapın. gerçekçi olmasını iste. kendi kapasiteni ona anlat. sonra zamanla yükseltiriz de. kendini anlat seni anlamasını sağla.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aga bu aileleri anlaamıyorum dünyanın sonu mu sanki. artık üni mezunu olunca da bi işe yaramıyor ki

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga bu aileleri anlaamıyorum dünyanın sonu mu sanki. artık üni mezunu olunca da bi işe yaramıyor ki
sen aileni anlamıyor olabilirsin ama anladığında iş iten geçmiş olur haberin olsun. aileler artık çocuklarının üni kazanması için değil gelecekelrini kurtarmaları için baskı yapıyor. o yüzden de çok çalışmak gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
sen aileni anlamıyor olabilirsin ama anladığında iş iten geçmiş olur haberin olsun. aileler artık çocuklarının üni kazanması için değil gelecekelrini kurtarmaları için baskı yapıyor. o yüzden de çok çalışmak gerekiyor
ben aileleri dedim ailemi demedim benım ailem bana bu konuda hiç baskı yapmadı, bu da benım daha basarılı olmama yardımcı oldu. çocuğunu düşünen aile ilk önce çocuğun sağlığını düşünür bi sınav için psikolojisinin bozulmasına razı olmaz

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
çok kötü bişey yapamadığın zaman birinin sana kızması bir de aileni arıyorsun inanmıyor ya allah yardım etsin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tamam aileler diyelim. şöylede bir şey var insan psikolojisi don lastiği değil bu arada en ufak baskıda esnesin kopsun vs. neyse herkes kendi hayatını yaşar

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
tamam aileler diyelim. şöylede bir şey var insan psikolojisi don lastiği değil bu arada en ufak baskıda esnesin kopsun vs. neyse herkes kendi hayatını yaşar
agacım aile baskı yaptıkça beklentiye girdikçe çocuk da kendini daha baskılı bi halde buluyor sorun o zaten, ayriyetten her insan bir değildir senin psikolojin dayanıyor diye herkesin ki dayanacak diye bişey yok. o yüzden kendi açından değil de genel olarak bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ailene bi şekilde olayı izah etmeden çözemezsin diye düşünüyorum bu sorunu

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
geleceğin için katlanacaksın canım yapacak bişey yok biraz sık dişini

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
neye hazırlanıyorsunuz hocam ona göre söyliyelim

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aga okulunu açıga aldır kafan rahat 35 kredi falan yaparsın

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aga okulunu açıga aldır kafan rahat 35 kredi falan yaparsın
Mesleğe giriş yapanlar ücret bile alıyor artık 1600 küsür aylık 1 senede zaten okulu bitiriyorlar haftada 1 gün gidiliyor okula sadece açıktaysan sende bi göz at arkadaşta ilgisini çekerse bakabilir

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
Dersler çok ağır geliyor koçum fazla soru veriyor yapamadığım zaman kızıyor bunalıma girdim ne yapmalıyım ailemi arıyor onlara da yetişemediğimi söylüyorum ama bana inanmıyorlar bunalıma girdim yardım edin :(
Knk ne okuyorsun ona göre yardimci olalim

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam zorlanıyorsun bırak arkadaşların eğlensin gezsin sen çalış şurada az bi vakit kaldı ne olacak biraz daha dişini sık ondan sonra onlar köpek gibi çalışacak sen gezeceksin tozacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...