Dostum mesela Liseyi açıktan bitirip Üniye gitme ihtimalim var mı ? Üni de yine açık mı olması zorunlu? Yada açıktan üni bitirsem yine kariyer veya iş imkanım olur mu? Grafik Tasarım okumayı düşünüyorum...yaşın hala çok genç bir şeyleri başarmak için çok fazla zamanın var daha düzgün bir şekilde düşünüp hayatın henüz başında olduğuna kendini ikna et bu şekilde düşündükçe bazı şeyleri başaracaksın
Yurtdışı hedefim hep vardı zaten ama gerçekten çok zor süreç. dostum burda bile insanlarla zor konuşuyorken orda başka dil de konuşmak hele ki bilmeden.. Öğrenmekte kaç yılımız alır bilmiyorum onun da zamana ve paraya ihtiyaç. var Fabrika da çalışıyorum inan halim kalmıyor boş vakit lazım benim için en azından bilmiyorum dostum ayrıca burda sevdiğim bir kız onun için de açıkcası kendimi geliştirmek istiyorum yanlarında ezik kalmak istemiyorum Ailesi baktığı zaman vasıfsız biri olarak görmesini istemiyorum o yüzden çabalıyorum tabi bu kız olayı daha yeni orta da bir şey yok ileri de olumsuz sonuçlanırsa kız tarafından o zaman hayatım çok kötü şekillenir yön olarakta moral motivasyon olarak da açıkcası bir kız için tüm çabalarım kendim için de değil aslında tüm çaba sadece saf SEVGİ için tabi yine de kariyer yapmak istiyorum kendim için.. Yurtdışın da hiç tanıdık da yok aslında erkenden dil kursuna gitmeyi düşünüyorum Almanca özellikle yaş geçmeden öğrenebileceğimi de düşünüyorum orta seviye bilsem yeter. ama çok zor şuan modum o kadar kötü ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Liseyi bitirip. Üni okumayı düşünüyorum ardından ne olacağımı yine kestiremiyorum...Aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim. 21 yaşındayım aynı şekilde işsizim yalnız değilsin senin benim gibi binler belki milyonlar var tanıdığım bir çok arkadaşım da işsiz sebebi belli aslında ama neyse. Umudunu yitirme örnek veriyorum şuan çalıştığın yerde paranı topla ehliyetini al daha sonra getir kurye ol bir süreliğine maaşları normal sektörlere göre iyi, zor iş ama dediğim gibi bir süre. Daha sonra paranı biriktir dil öğrenmeye çalış. Yurtdışı planı yap bak mesela şuan Almanya turist olarak gidip iş bulanlara vatandaşlık verebiliyor. Yurtdışına gitmek en büyük hedefin olsun daha sonra orada paranı biriktir gel Türkiye de bir ev al onu da kiraya ver böyle böyle gelirin olur. İnan ki dediğim şeylerin hiçbiri imkansız değil sadece biraz zaman alır ama yapabilirsin aynısı benim için de geçerli şahsen benim hedefim bunlar şu anda kendime doğru düzgün bir iş arıyorum bulur bulmaz başlayacağım ve bu yazdıklarımı gerçekleştirmek için uğraşacağım. İntihar gibi saçma şeyler düşünme sadece kendine yapmış olursun.
Askere gittim geldim...hıc kımsen yoksa akere git kal kardesım askerde orası aklını toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?