Destiny 2 oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Beni hiç sarmadı , hikayeli oyunlara bakabilirsiniz hocam subnautica yada far cry serisi gibi .

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
vakit öldürmek için güzel ama kalıcı olarak sarmıyor daha kaliteli oyunlar var
detroit dene

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evet, Destiny 2 oynamak isteyenler için kesinlikle oynanmaya değer bir oyun. Derinlik ve çeşitlilik bakımından zengin, ayrıca oyuncu topluluğu oldukça aktif. Tabii ki, herkesin tercihleri farklı olabilir, ancak genel olarak uzun saatler boyunca sizi eğlendirecek bir oyun için iyi bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yani zevk alabiliyosan oynayabilirsin şahsen benim midem bulanıyor destinyde çok hızlı oyun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyunda agir p2w donuyor kesinlikle onermiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Eğer gelişmiş bir oyun arıyorsanız ve Destiny 2'nin mantığını beğeniyorsanız, kesinlikle oynanabilir bir seçenek olabilir. Oyunun bazı kötü yorumlar aldığını görmüş olabilirsiniz, ancak kişisel tercihler ve deneyimler farklılık gösterebilir. Oyunun ücretsiz bir versiyonu da bulunuyor, böylece deneyerek kendiniz için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. İyi Forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eğer dlc lerinide alırsan dahada keyif alabilirsin daha sonra belli bir yere kadar ilerleyip aynı şeyleri tekrar etmeye başlıyor çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...