Ultra Üye
Windows 10, Windows 10 Etkinleştirme 2016, Windows 10 Etkinleştirme 2017, Windows 10 Etkinleştirme 2018, Windows 10 aktif etme, Windows 10 ürün anahtarı, Windows 10 key, Windows 10 key 2016, Windows 10 key 2017, Windows 10 key 2018, Windows 10 bedava key, Windows 10 bedava ürün anahtarı
Windows 10 etkinleştirme 2017
Merhaba arkadaşlar ben byTT, neredeyse 1 aydır uğraştığım şu windows 10 etkinleştirmeyi sonunda buldum ve sizinle paylaşmak istedim kimileri bana '' kmspico '' önerdi ama kmspico windows 8 üzerine yapıldığı üzere çoğu windows 10 'lularda çalışmıyordu bende de aynı şekil benimde girmediğim aratmadığım site kalmadı sonunda buldum yabancı bir kaynaktan her neyse konuya geçelim tek windows 10 ile yetinmeyip microsoft office programınızıda etkinleştirebilirsiniz.
Korkmanıza gerek yok neredeyse çok kolay tek yapmanız gereken aşağıdaki linkte Win10_active_byTT.rar dosyasını indirmek ve resimde görülen Aktif tuşuna basmak.
Not: Kesinlikle dosyayı indirmeden önce virüs programını kapatın
Windows 10 etkinleştirme - Çalışıyor
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
etkinleştirme - Çalışıyor____________Dosya boyutu 1.7 MB________________
İndir - Dowloand :
Giriş Yap
Virüs Total :
Giriş Yap
Not : Arkadaşlar o kadar virüs olmasının sebebi programın kural dışı kodlanmasından gelmektedir
Alıntı yapacak arkadaşlar kaynak veya nick belirtirseniz sevinirim emeğe saygı <3