Onaylı Üye
her şey videoda zaten dword el atsın bypass kolay beyler
Erkanyavuz61' Alıntı:bypass linki bana pointer bulmayı öğretirseniz gösteriirim mesela no recoil
midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:bypass linki bana pointer bulmayı öğretirseniz gösteriirim mesela no recoil
usta bi anlatsan speed hackın nasıl yapılacağını birde chet engineyle şu anlık poniter bulunmuyor
şu an piyasada hilemi var kardeşErkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:bypass linki bana pointer bulmayı öğretirseniz gösteriirim mesela no recoil
usta bi anlatsan speed hackın nasıl yapılacağını birde chet engineyle şu anlık poniter bulunmuyor
pointer nasıl bulunmuyor millet nasıl buluyor o zaman
midmix' Alıntı:şu an piyasada hilemi var kardeşErkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:bypass linki bana pointer bulmayı öğretirseniz gösteriirim mesela no recoil
Erkanyavuz61' Alıntı:bmidmix' Alıntı:şu an piyasada hilemi var kardeşErkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:bypass linki bana pointer bulmayı öğretirseniz gösteriirim mesela no recoil
benimki var yani speed hack sen sadece kendin speed hack yapmak için beni oyalıyorsun eğer bir fikrin var ise söyle bende yapayım olursa bypassı sana veririm olmazsa vermem
midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:bmidmix' Alıntı:şu an piyasada hilemi var kardeşErkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:usta bi anlatsan speed hackın nasıl yapılacağını birde chet engineyle şu anlık poniter bulunmuyor
benimki var yani speed hack sen sadece kendin speed hack yapmak için beni oyalıyorsun eğer bir fikrin var ise söyle bende yapayım olursa bypassı sana veririm olmazsa vermem
var bende bypass admin konu kilit adamın hileyi vermeye niyeti yok burda artislik taslıyor
Erkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:bmidmix' Alıntı:şu an piyasada hilemi var kardeşErkanyavuz61' Alıntı:pointer nasıl bulunmuyor millet nasıl buluyor o zaman
var bende bypass admin konu kilit adamın hileyi vermeye niyeti yok burda artislik taslıyor
ya yürü git madem var sende bypass sen paylaş ben yardım istiyorum ak baba gibi atlayan sensin eğer bypassın olsaydi paylaş paylaş diye ağlamazdın
midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:bmidmix' Alıntı:şu an piyasada hilemi var kardeş
ya yürü git madem var sende bypass sen paylaş ben yardım istiyorum ak baba gibi atlayan sensin eğer bypassın olsaydi paylaş paylaş diye ağlamazdın
ben bypass istemedim hileyi istedim hile cheta enginedi kendisindeki sped hackı diyosan o bende çalışmıyor zaten
Erkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:b
ben bypass istemedim hileyi istedim hile cheta enginedi kendisindeki sped hackı diyosan o bende çalışmıyor zaten
çalışmaz zaten çünkü bypassı yapamadın eğer yapmış olsaydın her hileyi injectleyebilecektin ama yapamadığın için olmuyor yani aslında sende bypass falan yok
midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:midmix' Alıntı:var bende bypass admin konu kilit adamın hileyi vermeye niyeti yok burda artislik taslıyor
çalışmaz zaten çünkü bypassı yapamadın eğer yapmış olsaydın her hileyi injectleyebilecektin ama yapamadığın için olmuyor yani aslında sende bypass falan yok
tm lan bekle gösterim inanma birazdan bekle atıcam sss daha fazla yazma ban yicez