Dev Konu zulu Speed Hack 2.8.2016 Tarihli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Bypass yapımı çok basit aslında önemli olan pointer bulabilmek. C# bilgisi olan bypass 'ı rahat yapar ben PCHunter ile yaptım C# bilmediğim için. Fakat bu sefer Cheat Engine de problem oluyor. Windows 10 kullanıyorum. Bypass olduktan sonra speed 'i enable yapamıyorum hata veriyor nedense. Farklı yollar ile denemek lazım. :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
agent47' Alıntı:
Bypass yapımı çok basit aslında önemli olan pointer bulabilmek. C# bilgisi olan bypass 'ı rahat yapar ben PCHunter ile yaptım C# bilmediğim için. Fakat bu sefer Cheat Engine de problem oluyor. Windows 10 kullanıyorum. Bypass olduktan sonra speed 'i enable yapamıyorum hata veriyor nedense. Farklı yollar ile denemek lazım. :D

ya olum varya bilmişlik taslayan halbuki hiçbir şey bilmeyen insanın tekisin bypas kolaymış. Zaten herkes bypas yapıp cheat engineyi açıyor ama cheat enginede scan value yapabiliyor mu videoda anlattım zaten ya da dll injectleyebiliyor mu ? hayır. bende zaten pointer bulmayı deniyorum cs de yapılan no recoil tutorialini bir çok kez denedim ama olmadı point blank falan wolftü no recoil tutorial bulabilirsem yapacağım hayde kolay gelsin

Üye
10 HİZMET YILI
Erkanyavuz61' Alıntı:
agent47' Alıntı:
Bypass yapımı çok basit aslında önemli olan pointer bulabilmek. C# bilgisi olan bypass 'ı rahat yapar ben PCHunter ile yaptım C# bilmediğim için. Fakat bu sefer Cheat Engine de problem oluyor. Windows 10 kullanıyorum. Bypass olduktan sonra speed 'i enable yapamıyorum hata veriyor nedense. Farklı yollar ile denemek lazım.  :D

ya olum varya bilmişlik taslayan halbuki hiçbir şey bilmeyen insanın tekisin bypas kolaymış. Zaten herkes bypas yapıp cheat engineyi açıyor ama cheat enginede scan value yapabiliyor mu videoda anlattım zaten ya da dll injectleyebiliyor mu ? hayır. bende zaten pointer bulmayı deniyorum cs de yapılan no recoil tutorialini bir çok kez denedim ama olmadı point blank falan wolftü no recoil tutorial bulabilirsem yapacağım hayde kolay gelsin

Bilmişlik taslamak mı ?? ben kendimi övmedim orda dikkat ettiysen yaptıklarımı, denediklerimi paylaştım. Görende seni OXFORD BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ bitirmiş zanneder. Beni karalayacağına ya öneri sun ya hiç konuşma. 

Evet bypass 'ı herkez yapabilir bende zaten mesele pointer bulmak, bişeyler yapabilmek dedim sen doğru okumadın herhalde ?
Madem bu kadar biliyorsun yap hileni sat o zaman. Burda boşuna vakit kaybetme harcanıyorsun.   ;)

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
beyler ben baypass yapıp zulaya giriyorum chetat engineyi de açıyorum ama enable speed hacka basınca hata veriyor

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Niaht33' Alıntı:
beyler ben baypass yapıp zulaya giriyorum chetat engineyi de açıyorum ama enable speed hacka basınca hata veriyor
bende onu diyorum zaten sizin yaptığınız bypass değil bro asıl bypassı ben yapıyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Erkanyavuz61' Alıntı:
Niaht33' Alıntı:
bende onu diyorum zaten sizin yaptığınız bypass değil bro asıl bypassı ben yapıyorum

ee o zaman bi baypass videosu çek bari ?? yoğun ilgi görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...