Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle doktora gidin, kendi başınıza antibiyotik kullanmak size zarar verir. Doktor kontrolü ile antibiyotik alarak iltihabı kurutup dişe gereken işlem yapılır ve inşallah ağrıdan kurtulursunuz. Ağrı kesici ve rakı gibi yöntemler ile geçici ağrıyı hafifletirsin ama ileride o dişler sorun olur .
Dişin ağrımaya başladıysa çürüme mine tabakasını aşıp dentine ulaşmış demektir bu durumda ağrı kesiciler çok bir işe yaramaz, direkt olarak doktora gitmeni öneririm. Lokalde bulunan diş hekimi muayenehanelerine gidebilirsin illa hastaneye gitmene gerek yok.
bende doktor bulamadı idim özel doktora gittim çarşı içinde olanlara ilaç olarak arveles alabilirsin ama doktorun sana vereceği antibiyotik kadar etki ettiremez vede tedavisi için doktora erkenden gitmek şart yoksa o dişi çektirirsin mecburen ve apse yaparsa daha beter hale gelir o ağrı ve hangi diş ise o bölge fena şekilde şiser yemek yiyemezsin
Kardeşim benim ben 6 ay çektim bak bu gördüğün yorumlardan en etkilsini şuanda okuyorusun eczaneye git lokalanestazi var sprey pamuk al pamuğua 5 6 fıs sık dişine koy yat uyu dua ediceksin.
Selamlar Dostum Diş Ağrıyosa En yakın Özel Bir Diş Hekimine Git derim Devlet hastanelerinde Uyuşturmuyorlar adam akıllı Dişinin Ağrısı İçin Konuya gelirsekte Kesin Bir Çözümü Yok Ama birkaç Yöntem Var Onları aşşağıya koyucam denersin Daha önce ağrıyordu bunları deneyerek hafifletiyordum ağrıyı
Ağrı kesiciler: İbuprofen veya asetaminofen gibi reçetesiz satılan ağrı kesiciler diş ağrısını geçici olarak hafifletebilir
Soğuk kompres: Diş ağrısını hafifletmek için soğuk kompres uygulayabilirsin Bunun için bir buz torbasını ince bir bezle sar ve ağrıyan bölgeye 10-15 dakika boyunca uygula Soğuk, ağrıyı azaltabilir ve şişmeyi azaltabilir.
Tuzlu su gargarası: Bir bardak ılık suya bir çay kaşığı tuz ekleyerek tuzlu su gargarası yapabilirsin. Bu, ağrıya neden olan enfeksiyonu ve iltihabı azaltabilir.
Nane yağı: Bir pamuklu çubuğa birkaç damla nane yağı damlatarak ağrıyan dişin etrafına uygulayabilirsin Nane yağı, ağrıyı hafifletmek için doğal bir yöntem olabilir.