yok değilim knk 60 kiloyumBu genel de kilolu insanlarda oluyor kilolu musun yanlış anlaşılmasın sadece bu yönde oluyor o yüzden sordum
Bi kaç kez flim izlemeye sinemaya git 1 hafta boyunca fazla evde takılma geçicektir bende yaşamıştım ben pc den biraz uzaklaşınca baya bi düzelmiştim sanada iyi gelicektir. Ufak bi mental toparlanması.Arkadaşlar ben kendimde bir şey farkettim dışarı da çarşı da vs gezerken sanki herkes bana bakıyor gibi hissediyorum başkasında olan var mı ? ve sürekli saçımı başımı toparlamam gerektiğini düşünüyorum kendimi beğendirme çabam var yani
Hocam sosyal anksiyete var biraz sizde, çözülmeyecek bir şey değil. Mentalinizi rahatlatmaya ve daha özgüvenli bir yürüyüş edinme ve sosyalleşmeden sonra o his tamamen gidiyor.
Bi kaç kez flim izlemeye sinemaya git 1 hafta boyunca fazla evde takılma geçicektir bende yaşamıştım ben pc den biraz uzaklaşınca baya bi düzelmiştim sanada iyi gelicektir. Ufak bi mental toparlanması.
Hocam zamanın varsa spor da yapabilirsin, tam bir anksiyete düşmanıdır spor .dKatılıyorum aşılmayacak bir şey değil belki biraz rahat olmam gerekiyor.
Teşekkürler. Zamanım yok ya çalışıyorum zaten eşşek gibi D: akşama eve geldiğime şükrediyorumHocam zamanın varsa spor da yapabilirsin, tam bir anksiyete düşmanıdır spor .d
İyi iyi yani bu tarz durumlarda pek takmayacaksın ne zaman ki takmamaya başladın o zaman bu huyunu yenersin gidip psikologlara para bayılmana gerek yok herkeste olabilecek bir durumyok değilim knk 60 kiloyumbiraz sivilceliyim lakin kafama takmıyorum sivilceyi falan sadece böyle hissediyorum
katılıyorum kendin kafanda da bitirebilirsin bazı şeyleri.İyi iyi yani bu tarz durumlarda pek takmayacaksın ne zaman ki takmamaya başladın o zaman bu huyunu yenersin gidip psikologlara para bayılmana gerek yok herkeste olabilecek bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?