Discord Botumu nasıl kendi hesabım gibi yönetebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba. İnternette çok fazla görüyordum eskiden. Discord gibi bir uygulamaya bot token girip botu kendi hesapları gibi yönetebiliyorlardı. Kendilerine sunucuda yönetici veriyor, sunucuya kanal açıyordu. Discord ile çok bir alakam yoktu o zaman. Şimdi botlarla uğraşmaya başladım, ve botu nasıl hesabım gibi kullanabileceğimi araştırdım. Fakat bulamadım. Bulduğum bütün uygulamalar ya virüslü çıkıyor ya da botun tokenini girdiğim zaman gri bir ekranda kalıyordu. Eğer bildiğiniz bir program varsa paylaşırsanız sevinirim.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
gogle ye dıscord token yaz ordan gırerek yonlendır.

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba. İnternette çok fazla görüyordum eskiden. Discord gibi bir uygulamaya bot token girip botu kendi hesapları gibi yönetebiliyorlardı. Kendilerine sunucuda yönetici veriyor, sunucuya kanal açıyordu. Discord ile çok bir alakam yoktu o zaman. Şimdi botlarla uğraşmaya başladım, ve botu nasıl hesabım gibi kullanabileceğimi araştırdım. Fakat bulamadım. Bulduğum bütün uygulamalar ya virüslü çıkıyor ya da botun tokenini girdiğim zaman gri bir ekranda kalıyordu. Eğer bildiğiniz bir program varsa paylaşırsanız sevinirim.
hocam googleye dc token yaz onu öncelikle ekle ondan sonra giriş yaparken tokeni kullan

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
discord token den birbiriyle eşleştirebilirsin dostum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Self-bot dediğimiz şeyden bahsediyorsanız. Discord tokeniniz üzerinden client.login yapabiliyorsunuz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
discord bot client diye bir eklenti var onu dene 3 yıl önce çalışıyordu :D

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam tokenle yapma yöntemi var yt den kolayca yardım alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
google a dc token yaz ordan botun tokenini gir ve kullan

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle selam , discord botunun tokenini aldıktan sonra googleye giriş yap ve f12 tuşuna bas bunu yaptıktan sonra sağ alttaki kod gibi bişey var onu sil ve o tokenin kodunu oraya yapıştır. Sonra googleden discord bot ayarlarına gir ve paneli aktif hale getir panel komutlarını sunucunda kullanabilirsin.

Ekli dosyalar

• giphy.gif
    giphy.gif
    486.8 KB · Görüntüleme: 50
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kendine ait botun token kodunu biliyormusun usta?

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk discord bot client diye program vardı onu deneme artık çalışmıyor + botuna artık giriş yapılmıyor sadece discord yükleme ekranında kalıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...