Sunuculara sızarsan derken?Sunuculara sızarsan açarsın onun dışında maalesef![]()
Discrord'un admin paneline girip açmalısın diyor. Maalesef açma yolu yok. VPN açsanda giremezsin. Hesabın devre dışı bırakılmış. Üzgünüm. İyi forumlar!Sunuculara sızarsan derken?
adminleri hackleSunuculara sızarsan derken?
neyden ban yediğini söylersen yardımcı olabilirimHesap 4 yıllık ciddi anlamda kurtarmanın bi yolu yokmu?
E-Postama girip sebebine bakıcamda şuanda e-posta adresime ulaşamıyorum tek fikrim Token,dün çok hesap açıp sunuculara bot basmıştım bundan olabilir belkineyden ban yediğini söylersen yardımcı olabilirim
ozaman kaldıramazsın dostum yinede şansını dene discorda mail at pişmanım vesaire de ben bir kere kaldırtmıştım.E-Postama girip sebebine bakıcamda şuanda e-posta adresime ulaşamıyorum tek fikrim Token,dün çok hesap açıp sunuculara bot basmıştım bundan olabilir belki
Discord mail adresini verirmisin bulamıyorumozaman kaldıramazsın dostum yinede şansını dene discorda mail at pişmanım vesaire de ben bir kere kaldırtmıştım.
Merhaba, Discord, topluluk için sunduğu ortamı güvenli ve sorunsuz tutmaya odaklanmaktadır ve Discord topluluğu tarafından hesabının Hizmet Koşullarımızı ve Topluluk İlkelerimizi ihlal ettiği bildirildi. Ekibimiz bu iddiayı inceledi ve hesabını devre dışı bıraktı. Your account triggered our anti-spam countermeasures in one of the following ways:
|