bunların kodu varmı ya o lazım bana kendi botuma eklicem ?Herkesin çok istediği müzik botunu istek üzerine yaptım.
Youtube Api Key hazır koyulmuştur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Botla ilgili 2 tane fotoğraf bırakıyorum
![]()
Çalıştığına Dair Fotoğraf
![]()
Teşekkürler çalışıyor az önce denedimHerkesin çok istediği müzik botunu istek üzerine yaptım.
Youtube Api Key hazır koyulmuştur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Botla ilgili 2 tane fotoğraf bırakıyorum
![]()
Çalıştığına Dair Fotoğraf
![]()
Önceki açtığım konuda yoğun istek oldu o yüzden paylaştım.Müzik bot altyapısı zaten yaygın youtubeye yazsan baya bi video bulursun
Zaten paylaştığım bu altyapı Giriş seviyesi için. İleride daha güzellerini paylaşırım.Bende 2 yada 1 tane alt yapı vardı çok güzel
BakarımZaten paylaştığım bu altyapı Giriş seviyesi için. İleride daha güzellerini paylaşırım.
Aynn reisSağ ol reis lazım olur![]()
Kod değil. Altyapı bu botunun tokenini direk giriyorsun çalışıyor. Sorunsuzselam
kod ekleme nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz
çok teşekürler
onu yapmayı bende biliyomKod değil. Altyapı bu botunun tokenini direk giriyorsun çalışıyor. Sorunsuz
Mesaj kasmayamı çalışıyosun anlamadım. Saçma Sapan cevaplar veriyorsun. Arkadaşa söylemiştim ben.onu yapmayı bende biliyom
Dostum, bu altyapı komutları eklersen çalışmayabilir. Youtube de bununla alakalı videolar izleyebilirsin.bunların kodu varmı ya o lazım bana kendi botuma eklicem ?
anladım bilgi için sağol ben bi youtubedan bakemMesaj kasmayamı çalışıyosun anlamadım. Saçma Sapan cevaplar veriyorsun. Arkadaşa söylemiştim ben.
Post automatically merged:
Dostum, bu altyapı komutları eklersen çalışmayabilir. Youtube de bununla alakalı videolar izleyebilirsin.