Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Güvenlik ve Spam botları açısından yararlı kullanmanızı öneririm teşekkürler güzel paylaşım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yeni olduğu için bazı sıkıntıları var ama emek verilmiş bir proje emeğinize sağlık

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 29709

Merhaba arkadaşlar bundan önce Claudia adında bir botum vardı ve projeyi sonlandırmayı düşünmüyordum fakat proje aldı başını yürüdü hata üstüne hata çıktı ve uğraşmak istemedim.Bu nedenle sil baştan bir proje ile yoluma başladım,isim olarak değiştirme kararı aldım çünkü Claudia tam olarak istediğim bir isim değildi bu nedenle XoR ismini kullanmayı tercih ettim.Cluadia adlı botumda bulunan bütün komutlar XoR botunda da mevcuttur.
XoR üzerinde barınan tam olarak 197 adet komut bulunmaktadır.Bu komutların bir kısma yönetim, bir kısmı ise eğlence amaçlı komutlardır.

XoR botumda müzik ve NSFW komutları yoktur.Müzik komutu istek üzerine eklenebilir fakat NSFW komutu eklenmeyecektir.

NSFW neden eklenmeyecek diye soracak arkadaşlara ise cevabım şudur NSFW komutu DBL'de direk red sorunudur.

Kayıt Sistemi >> Sunucunuz da kayıt sistemini ayarlamak için ;kayıt alınacak-rol <@alınacakrol> komutunu kullanıyorsunuz ve kullanıcının rolünü alıyor, ;kayıt verilecek-rol <@verilecekrol> komutunu kullanarak da kayıt işlemini yapan kullanıcıya verilecek rolü belirliyorsunuz.

Kayıt olmak isteyen kullanıcı ise ;kayıt kodal komutunu kullanarak Claudia'dan bir kod alıyor, kullanıcı daha sonra sunucuya ;kayıt onay <aldığı kod> yazarak başarılı bir şekilde kayıt olmuş oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 29711

Ekli dosyayı görüntüle 29712

XoR botumuz da bulunan bazı komutlarda Claudia'dan kalma kalıntılar görebilirsiniz.Bu kalıntıları bana bildirerek düzeltmemde yardımcı olabilirsiniz.
Bazı komutlarda değişiklikler ilerleyen zamanlarda olacaktır.
Tek amacım botun oldukça yüksek seviye de kullanılmasıdır.

Ekli dosyayı görüntüle 29710

Evet arkadaşlar proje yeni olduğundan dolayı komutları kullanırken karşınıza hata çıkabilir veya komut çalışmayabilir bu tarz sorunların yaşanma ihtimali vardır.Bu hataları bana bildirin ki düzeltmeleri yapılsın(komutu yanlış kullanarak bana çalışmıyor diye gelmeyin.)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
çok yararlı olmus çok sağolun

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sağlık yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi yeni olduğu için problemleri açısından yararlı kullanmanızı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bot için mükemmmel

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çok kullanışlı bir bot.Aradığım tüm özellikler mevcut.Elinize sağlık.

Üye
5 HİZMET YILI
You are new in this, always will have a problem, it's commom, Keep on this and good lucky

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık özellikle spam için çok iyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...