i have nitrosniperdo you have nitro bot?
çok yararlı olmus çok sağolunEkli dosyayı görüntüle 29709
Merhaba arkadaşlar bundan önce Claudia adında bir botum vardı ve projeyi sonlandırmayı düşünmüyordum fakat proje aldı başını yürüdü hata üstüne hata çıktı ve uğraşmak istemedim.Bu nedenle sil baştan bir proje ile yoluma başladım,isim olarak değiştirme kararı aldım çünkü Claudia tam olarak istediğim bir isim değildi bu nedenle XoR ismini kullanmayı tercih ettim.Cluadia adlı botumda bulunan bütün komutlar XoR botunda da mevcuttur.
XoR üzerinde barınan tam olarak 197 adet komut bulunmaktadır.Bu komutların bir kısma yönetim, bir kısmı ise eğlence amaçlı komutlardır.
XoR botumda müzik ve NSFW komutları yoktur.Müzik komutu istek üzerine eklenebilir fakat NSFW komutu eklenmeyecektir.
NSFW neden eklenmeyecek diye soracak arkadaşlara ise cevabım şudur NSFW komutu DBL'de direk red sorunudur.
Kayıt Sistemi >> Sunucunuz da kayıt sistemini ayarlamak için ;kayıt alınacak-rol <@alınacakrol> komutunu kullanıyorsunuz ve kullanıcının rolünü alıyor, ;kayıt verilecek-rol <@verilecekrol> komutunu kullanarak da kayıt işlemini yapan kullanıcıya verilecek rolü belirliyorsunuz.
Kayıt olmak isteyen kullanıcı ise ;kayıt kodal komutunu kullanarak Claudia'dan bir kod alıyor, kullanıcı daha sonra sunucuya ;kayıt onay <aldığı kod> yazarak başarılı bir şekilde kayıt olmuş oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 29711
Ekli dosyayı görüntüle 29712
XoR botumuz da bulunan bazı komutlarda Claudia'dan kalma kalıntılar görebilirsiniz.Bu kalıntıları bana bildirerek düzeltmemde yardımcı olabilirsiniz.
Bazı komutlarda değişiklikler ilerleyen zamanlarda olacaktır.
Tek amacım botun oldukça yüksek seviye de kullanılmasıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 29710
Evet arkadaşlar proje yeni olduğundan dolayı komutları kullanırken karşınıza hata çıkabilir veya komut çalışmayabilir bu tarz sorunların yaşanma ihtimali vardır.Bu hataları bana bildirin ki düzeltmeleri yapılsın(komutu yanlış kullanarak bana çalışmıyor diye gelmeyin.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
nitro bot diye bir şey yok. sadece random "discord gg gif 12451adsa" lar atar ve hepsi geçersiz olur. nitroyu bot ile üretemezsin.do you have nitro bot?