Disiplinsizlik ve her şeyi salmışlık vaziyeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
vaziyet başlıktaki gibi arkadaşlar her şeyi boşlamış durumdayım , sanki bir boşluktayım sizin bu durumu yaşamışlığınız varsa nasıl çıktığınız hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Öncelikle yapmak istediğin bir işi kafanda bir saat belirleyerek yapmaya gayret göster örneğin saat 20:00'da bunu yapmam gerekiyor gibi. O saat geldiğin de onu yapmaya çalış bir kaç kere bu düzeni uyguladığın zaman yapmak istediğin ve yapmak zorunda olduğun şeyler sana zor gelmeyecek boşlayamacaksın. Aynı problemi ilk işe başladığım zamanlar bende yaşıyordum fakat iş yeri malum bir yer olduğu için yapmak zorundasın, bahsettiğim gibi kendimi programladım ve ciddi anlam da o boşvermişlik hissi kalktı.

Haslan
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam size uyar mı bilmiyorum ancak hedefleyecek amacınız olursa, yakın dostlarınız da olup dinî olarak da kendinizi güçlü tutarsanız bu boşluk hissi çok nadir gerçekleşir. Çok yalnız kalmamaya ve yaşama amacınızı kaybetmemeye çalışın. Arkadaşlarınızla iletişime geçin, belki de bazen kendi kafamızda daldığımız durumlar bir arkadaşın "Abartma be olm, gel çaya gidiyoz" demesiyle çözülebilecek şeyler olabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Waste dinle film şeridi gibi önündne geçiyor hayatın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dışarı çık ve yürü böyle devam et gez yürü gez yürü gez insanlarla tanışcaksın yavaş yavaş kitap oku yazılım öğren bisikletin varsa sür ailenle zaman geçir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türkiyede bu yazdıklarına sahip olmak gerçekten çok zor

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben de üniversiteden mezun olduktan sonra bu hisse kapılmıştım dostum. Kendine hobiler edinmeye çalış. Tamamen bir plana göre hayatını yaşamak zorunda değilsin ama hayatını idame ettirmek için yapman gereken zorunlulukların olduğunun farkına var. Bu hayatta sadece çarkta bir dişli olduğumuzu anlayacağız maalesef. Er ya da geç.

Üye
2 HİZMET YILI
ben de boşluktayım kendimi göremiyorum bilemiyorum insanlar tek tek etrafdan gidiyor sevdim kız ne yaptım ki

AngelofDeath
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
öncelikle meraba fitnesla ilgileniyorum hergün 6 da kalkar su içer karın kası çalışıp koşu yaparım ardından soğuk duş kahvaltı ve fitnesa giderim hergün belirli rutinimden ayrılmam disiplinimi bozmam

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yapmak istediğin bir şeye odaklan, cevrenin görüşlerini umursama. Zamanla çözersin

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aynı bende öyleyim özellikle üniversiteden mezun olduktan sonra bunu yaşadım ve şuan hiç uyanmak istemiyorum günlerim çöp olup gidiyor birşey almak istiyorum 40 kere düşünüyorum yapmak istiyorum 40 kere düşünüyorum önceden böyle değildim.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir nevi depresyondasın işte ben 7 yıldır spor yapıyorum yinede bu duruma düşüyorum bazen ama antrenmana gittiğim gibi o günüm tamamen resetleniyor benim için ki bilimsel olarakta depresyona vb... durumlara faydası olduğu kanıtlanmış. kısacası spor yapmanı öneririm.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
öncelikle bir amaç edinmeni öneririm herhangi bir amaç ufakta olsa büyükte olsa amacının doğrultusunda haraket etmek en azından ufak bir düzen sağlar sana ve her erkek hayatının bir veya birkaç döneminde bu psikolojiye düşer önemli olan bunu en az kayıpla geçmek biraz sosyalleşmek iyidir bu dönemde çık kafanı dağıt bir plan yap ve o plana doğru adımlarını atmaya başla devamı gelecektir ve çok kafaya takma bu durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...