Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Hocam 2-3 kere bu yüzden format atmışlığım var fakat bir türlü düzelmiyorgenelde bu tip durmlarda %50 yazılımsal %50 donanımsal oluyo en iyisi bi format at hala aynı sorunla karşılaşıyosan donanımdan anlayan birine götür büyük ihtimalle termal macun yeninlenir içi tamamen temizlenir
Beyler pc yi belli bir süre açık bıraktıktan sonra kapatıp açmaya çalıştığımda uzun süre siyah ekranda kalıyor bunun yazılımsal mı donanımsal mı ne tür bir sorunu olabilir ?
Hiç açılmadığıda oluyor bazen ' format attırma zorunluluğunda bile bulunmuşluğum var' yardım edermisiniz ?
pc windows 10 muBeyler pc yi belli bir süre açık bıraktıktan sonra kapatıp açmaya çalıştığımda uzun süre siyah ekranda kalıyor bunun yazılımsal mı donanımsal mı ne tür bir sorunu olabilir ?
Hiç açılmadığıda oluyor bazen ' format attırma zorunluluğunda bile bulunmuşluğum var' yardım edermisiniz ?
Bunu deneyeceğim teşekkür ederim.Güç seçeneklerinden ekran karartmayı ve uyku moduna girmeyi tamamen iptal edebilir misin ? Bilgisayar herhangi bir tuş ile veya ekranı kapattığında da uyku moduna girmesin bakalım soun devam edecek mi ?
son format attığımda win 10 attırdım daha önce win 7 win 8 / 8.1 de başıma geldipc windows 10 mu
win 7 de o sıkıntıyı ben de yaşamıştım formatla düzelmiştiBunu deneyeceğim teşekkür ederim.
son format attığımda win 10 attırdım daha önce win 7 win 8 / 8.1 de başıma geldi
ramlarde sıkıntısı olmasın yada pildeBeyler pc yi belli bir süre açık bıraktıktan sonra kapatıp açmaya çalıştığımda uzun süre siyah ekranda kalıyor bunun yazılımsal mı donanımsal mı ne tür bir sorunu olabilir ?
İkisininde sağlam olduğunu öğrendim.ramlarde sıkıntısı olmasın yada pilde
Format ile düzeliyor demişim zatenformat ile düzeliyor aynı sorunu 4 ay yaşadım.
İkisininde sağlam olduğunu öğrendim.
Umarım Anakart kaynaklı değildir
büyük ihtimal yazılımsal bi sorunBeyler pc yi belli bir süre açık bıraktıktan sonra kapatıp açmaya çalıştığımda uzun süre siyah ekranda kalıyor bunun yazılımsal mı donanımsal mı ne tür bir sorunu olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?