Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka zaten ilk hedefin paraysa plansız bir sekilde girersen basarılı olamazsın önce planlı bi sekilde girip büyümeye calıs reklamını yaptır bi kac yere sıkıcı olmayan boğmayan ve sürekli yayın acarsan emin ol yavas yavas kazanmaya baslarsın ama ilk hedefin para olmasın
niyeyse tw nin tadını vermiyor bir türlü çok bir şey bilmiyorum ama yatırımı geleceği olan platformlara yatırmak daha mantıklı dlıve bana geleceği ver gibi gelmiyor
Öncelikle Merhaba
Anladığım kadarıyla DLive platformuna başlayıp yayın açıcaksın ve bunu mesleğe dönüştürmek istiyorsun. Öncelikle bu iş için sabırlı olman gerekiyor çünkü sıfırdan başlıyorsun ve önünde çoook uzun bir yol var ama endişelenme kendine güvenirsen ve gerekli olan şeyleri yerine getirirsen hedeflerine ulaşırsın öncelikle kendine bir konu belirlemelisin ve oradan ilerlemelisin oyun oynamak olur sohbet yayınları olur veya başka konular olur buna kendi karakterine göre nasıl biriyim diye düşünüp senin karar vermen gerek onun dışında para kazanma muhabbetine gelirsek DLive'da limon veya diğer para birimleri bulunuyor insanlar sana bağış attıkça para kazanıyorsun diye biliyorum. ANCAK sana önerim YouTube'a gidip "DLive nedir? Nasıl para kazanılır?" başlığında araştırma yapman bi gözden geçirdim ve birsürü video var kesinlikle 1 video izleyerek bırakma çünkü belki 2. videoda daha farklı ve daha yararlı bilgiler olabilir. Benden bu kadar sana başarılar diliyorum kendine dikkat et.
İyi Günler