Dlive

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu dlivei nasıl kurucaz para kazanıcaz aşamaları neler

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu işe para için başlarsan biraz zor ilerlersin çünkü uzun bir süreç olabilir öncelikle yayın açıp takipçi kazanmalısın

Üye
5 HİZMET YILI
kanka zaten ilk hedefin paraysa plansız bir sekilde girersen basarılı olamazsın önce planlı bi sekilde girip büyümeye calıs reklamını yaptır bi kac yere sıkıcı olmayan boğmayan ve sürekli yayın acarsan emin ol yavas yavas kazanmaya baslarsın ama ilk hedefin para olmasın

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sık sık yayın açıp bir kitle toplaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hevesini asla kaybetme eğer inanırsan istediğin yerlere gelirsin sadece biraz sabret.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
niyeyse tw nin tadını vermiyor bir türlü çok bir şey bilmiyorum ama yatırımı geleceği olan platformlara yatırmak daha mantıklı dlıve bana geleceği ver gibi gelmiyor

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Yaparsın çekiliş yap mesela 60 uc ödüllü turnuva gibi

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk ilk takipci kas sonra yayın ac baya takipcin ykselsin sonra zaten kazanirsin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba
Anladığım kadarıyla DLive platformuna başlayıp yayın açıcaksın ve bunu mesleğe dönüştürmek istiyorsun. Öncelikle bu iş için sabırlı olman gerekiyor çünkü sıfırdan başlıyorsun ve önünde çoook uzun bir yol var ama endişelenme kendine güvenirsen ve gerekli olan şeyleri yerine getirirsen hedeflerine ulaşırsın öncelikle kendine bir konu belirlemelisin ve oradan ilerlemelisin oyun oynamak olur sohbet yayınları olur veya başka konular olur buna kendi karakterine göre nasıl biriyim diye düşünüp senin karar vermen gerek onun dışında para kazanma muhabbetine gelirsek DLive'da limon veya diğer para birimleri bulunuyor insanlar sana bağış attıkça para kazanıyorsun diye biliyorum. ANCAK sana önerim YouTube'a gidip "DLive nedir? Nasıl para kazanılır?" başlığında araştırma yapman bi gözden geçirdim ve birsürü video var kesinlikle 1 video izleyerek bırakma çünkü belki 2. videoda daha farklı ve daha yararlı bilgiler olabilir. Benden bu kadar sana başarılar diliyorum kendine dikkat et.
İyi Günler :)

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hedefin para olrusa asla başaramazsın

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bunun için sık sık yayın açman ve büyük bir kitleye ve takipçiye sahip olman lazım. kısacası birazcık zor ve uğraştırıcı.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
para amaçlı düsünürsen olmaz reis o iş yaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...