- Yasaklandı
-
Elimden geldiğince kısa ve öz tutmaya çalışıyorum biliyorum ki ( kendimden ) insanlar hemen bilgiyi okumak isterler şunu yazarken 4 5 kere yazıp sildim en fazla bu kadar kısaltabildim beğenmenize sevindim iyi forumlarçok güzel anlatmışsın dostum baştan sona güzelce okudum
Rica ederim başka konularda görüşmek üzere iyi forumlarharika bir anlatım kardeşim bu güzel bilgiler için teşekkürü borç bilirim
Malesef efendim. Gençlik yaşamıyor çünkü düşünce ve hür iradeleri kanalize ediliyor. Bu yalan dolan bilgiyi okulda ve askeriyede bizlere aşılıyorlar okul kitaplarımızda dersliklerimizde saçma sapan bir kurgu ile büyüyoruz.bu bilgiler için uğraşman bile duygulandırıyor içim içime gençlik hala yaşıyor diyorum
teşekkürlerMalesef efendim. Gençlik yaşamıyor çünkü düşünce ve hür iradeleri kanalize ediliyor. Bu yalan dolan bilgiyi okulda ve askeriyede bizlere aşılıyorlar okul kitaplarımızda dersliklerimizde saçma sapan bir kurgu ile büyüyoruz.
Size tavsiyem https://memoryhackers.org/konular/ataturkun-hazirlattigi-turk-devriminin-lise-tarih-kitabi.223024/ buyrun burada pdf olarak İlk millieğitim okul kitabını paylaştım buradan başlayabilirsiniz ve günümüzle kıyaslayın lütfen iyi forumlar
Evet ama dizi ve filmlere çok aldırmıyorum çünkü yönetmenlerin açıklamalarını röportajlarını okuduğumda söylüyorlar bunun reyting amaçlı olduğunu gerçeği yansıtmadığını .bazı dizilerde bilmeden böyle sallıyor işte
Kimseye. Kitaplar okunulup sonrasında elde edilen kaynaklar belgeler toplanıp ele aldığımız bir bilgiyi test ederiz .( örn : alinin 3 elması var , alinin 3 elması olduğunu bir den fazla kaynaktan elde edebiliyorsak birden fazla kaynak alide 3 yada 1 den fazla elma var diyorsa o kabul edilir ) tarihi bu metodoloji ile incelersen ve okursan kendin öğrenmiş olursun kimseden yalan yanlış bilgi edinmiş olmazsınızherkes işine geldigi gibi anlatıyor. kime inanacagız belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?