Ultra Üye
Gece olduğunda yattım gece yarısı 2:00'da telefonumun titremesine uyandım.Mesaj kız arkadaşımdan gelmişti.Mesajda "TOM" yazıyordu ama kız arkadaşım bana hiç bir zaman "TOM" demez "TOMAS" derdi.Ardından bir mesaj daha geldi " Yardım et " bu aldığım mesajla iyice korkup arabama atladım arabayla 5 dakika olan mesafe bana 10 saat gibi geldi ama sonunda varmıştım.Aracımı park edip kız arkadaşımın evine doğru gittim.Eve girip hemen odasına çıktım.Kız arkadaşım yatağında uyuyordu.Onu uyandırıp
-İyimisin? diye sordum
-İyiyim. Diye cevap verdi şaşırmış bir şekilde
Evin her yerini kontrol ettim kapıları ve penceleri kitleyip yanına gidip korkmamasını gerektiğini burada gayet güvende olduğunu söyledim ama pek umursamadı daha sonra telefonunu kontrol ettim hiç kimseye mesaj gönderilmemişti acaba ben hayal mi görüyordum bunları kafa takmayıp arabama doğru ilerledim arabamı park ettigim yerden alıp evime doğru gittim yol yine uzun sürdü en azından bana öyle geldi.Tam anahtarımı çıkartıp kapıyı açıcaktım ki telefonum titredi gelen mesaj yine kız arkadaşımdandı ve bu mesaj korkuyu tüm vücudumda hissetmeme neden oldu mesaj şu şekildeyi
-Dolabı kontrol etmeyi unuttun
-İyimisin? diye sordum
-İyiyim. Diye cevap verdi şaşırmış bir şekilde
Evin her yerini kontrol ettim kapıları ve penceleri kitleyip yanına gidip korkmamasını gerektiğini burada gayet güvende olduğunu söyledim ama pek umursamadı daha sonra telefonunu kontrol ettim hiç kimseye mesaj gönderilmemişti acaba ben hayal mi görüyordum bunları kafa takmayıp arabama doğru ilerledim arabamı park ettigim yerden alıp evime doğru gittim yol yine uzun sürdü en azından bana öyle geldi.Tam anahtarımı çıkartıp kapıyı açıcaktım ki telefonum titredi gelen mesaj yine kız arkadaşımdandı ve bu mesaj korkuyu tüm vücudumda hissetmeme neden oldu mesaj şu şekildeyi
-Dolabı kontrol etmeyi unuttun