Dolabı kontrol etmeyi unuttun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gece olduğunda yattım gece yarısı 2:00'da telefonumun titremesine uyandım.Mesaj kız arkadaşımdan gelmişti.Mesajda "TOM" yazıyordu ama kız arkadaşım bana hiç bir zaman "TOM" demez "TOMAS" derdi.Ardından bir mesaj daha geldi " Yardım et " bu aldığım mesajla iyice korkup arabama atladım arabayla 5 dakika olan mesafe bana 10 saat gibi geldi ama sonunda varmıştım.Aracımı park edip kız arkadaşımın evine doğru gittim.Eve girip hemen odasına çıktım.Kız arkadaşım yatağında uyuyordu.Onu uyandırıp

-İyimisin? diye sordum
-İyiyim. Diye cevap verdi şaşırmış bir şekilde

Evin her yerini kontrol ettim kapıları ve penceleri kitleyip yanına gidip korkmamasını gerektiğini burada gayet güvende olduğunu söyledim ama pek umursamadı daha sonra telefonunu kontrol ettim hiç kimseye mesaj gönderilmemişti acaba ben hayal mi görüyordum bunları kafa takmayıp arabama doğru ilerledim arabamı park ettigim yerden alıp evime doğru gittim yol yine uzun sürdü en azından bana öyle geldi.Tam anahtarımı çıkartıp kapıyı açıcaktım ki telefonum titredi gelen mesaj yine kız arkadaşımdandı ve bu mesaj korkuyu tüm vücudumda hissetmeme neden oldu mesaj şu şekildeyi

-Dolabı kontrol etmeyi unuttun

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Senin bu Konularını görünce okuyasım gelmiyor ciden biraz renk ekle kırmızı yeşil mavi mor hemen yazıyorsun okuma isteğimi öldürdün
Bunu dikkate alacağım teşekkürler
Post automatically merged:

Tese
yoh a.... ama iyimiş :)
Tesekkürler
Post automatically merged:

Ben Olsam Bende Korkardım :D
:)

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kardeşim tom ne tomas ne ahahsdjalkd bari çaldığını belli etmemek için bari ali yerine aliş deseydin kısaltma daha uzun olur ona gülerdik özgün ol lüfen...

Üye
7 HİZMET YILI
Yazının şekline bakmak yerine içeriğine baksaydık daha iyi olmaz mıydı?

"Ne Mutlu Türk'üm Diyene."

Koca Gözlü Eşşekler Boşboş Bakarlar.
Sence hangisi?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
değişik bence fazla mı telaş etmişsin

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Heroglif' Alıntı:
Senin bu Konularını görünce okuyasım gelmiyor ciden biraz renk ekle kırmızı yeşil mavi mor hemen yazıyorsun okuma isteğimi öldürdün

Doğru

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
biraz karmaşık olduğu için renklendirerek dikkat çekmek istemiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...