- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Banlı Üye
1 yıl sonra 20 oluyormuş........Durmadan aklıma canlı yayında doların fırlaması geliyor yarılıyorum ya dolar 10 u garanti geçer
1 yıl sonra 20 oluyormuş........Durmadan aklıma canlı yayında doların fırlaması geliyor yarılıyorum ya dolar 10 u garanti geçer
kanka üslü sayılar gibi ztn katlanarak hızlanıyor1 yıl sonra 20 oluyormuş........
Haber kanallarının ve sitelerinin çoğu yalan zaten. Görüntülenme peşindeler de işte aptallar kanıp gidiyoryalan haber her yerde var zaten insanların kendilerini bilinçlendirmeleri lazım yoksa herkes kandırır zaten
geldiğimiz durumkanka üslü sayılar gibi ztn katlanarak hızlanıyor
Ahh bi tane haber kanalı var ismini söylememe gerek bile yok anladınız zatenHaber kanallarının ve sitelerinin çoğu yalan zaten. Görüntülenme peşindeler de işte aptallar kanıp gidiyor
Ve şimdi de sosysal medyayı o bataklığa sürüklemeye çalışıyorlarHaber kanallarının ve sitelerinin çoğu yalan zaten. Görüntülenme peşindeler de işte aptallar kanıp gidiyor
2023 de bi anda değişmeyecek her şey zaten yönetim değişecek olaylar değişecek o yapılacak ekonomi en az 1-2 yıla toparlanırgeldiğimiz durum![]()
Aman kanka yapma burayı da bulurlarAhh bi tane haber kanalı var ismini söylememe gerek bile yok anladınız zaten
Yapabileceklerini sanmıyorum umarım sosyal medya aklını kullanırVe şimdi de sosysal medyayı o bataklığa sürüklemeye çalışıyorlar
Ben hiç sanmıyorum artık bu ülkenin toplanabileceğini çünkü gerçekten çok borç var ve üretim yok üretimin olduğu şeyleri de değerlendiremiyoruz mesela fındık fıstık gibi.2023 de bi anda değişmeyecek her şey zaten yönetim değişecek olaylar değişecek o yapılacak ekonomi en az 1-2 yıla toparlanır
zaten buna izin vermemeliler vermemeliyiz hiçbirşekilde tek özgür olduğumuz yerYapabileceklerini sanmıyorum umarım sosyal medya aklını kullanır
KAnkA her delikte vAr AdAmlAr yani kAnAl ismi vermek istemiyorum Am(A haber)i de düzgün yapsınlarAman kanka yapma burayı da bulurlar![]()
valo hack için süper üye olmaya çalşıyom kaç yılda olcam acaba rıhsurgdsuıfgtuıdskanka bi bakıyomuşuz dolar 12 yi geçmiz euro arkasından nal topluyo