Dolar şuan 9.56/ 10 olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Başlıkta yazdığı gibi sistem toplamayı düşünüyorum fakat dolar sürekli artıyor sizce beklemeli miyim yoksa artmaya devam eder mi?
Bence dolar düşücek yıl başında önceden bir ara çok yükselmişti sonra herkes yükselecek derken bir anda düşmüştü inşallah yine öyle olur yoksa açıkçası bu dönemde düzgün bir pc almak çok zor.

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ocaktan sonra 11 11.50 bulucak gıbı duruyo

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün bu postu paylaşırken 9.56 idi zaten ve şuan baktığımda 9.63 olmuş günde 5-10 kuruş arası artıyor ve gram düşme yok. Biz gülüyoruz falan ama gerçekten durum çok kötüye gidiyor tamamen dışa bağlı bi ülke iken bu durum en çok vatandaşı etkileyecek.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
artacak amerika ne isterse o oluyor zaten bir konu bulur anlaşamamazlık yapar ve dolar artar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
artacak amerika ne isterse o oluyor zaten bir konu bulur anlaşamamazlık yapar ve dolar artar
Suç amerikanın değilki bizimkilerde ilişkilerimiz çok zayıf haddimizi bilmiyoruz itibar itibar diye diye dolar 10 oldu rezil ettiler ülkeyi al sana itibar.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Geçen sene pc alacaktım her gün dolar yükseldikçe sistemin fiyatıda yükseliyor yetişemiyorum bir türlü :kappajail:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...