Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu sene sınava hazırlanıyorum doping hafızayı almayı çok istiyorum fakat şuan maddi durumumuz yok sayısalcıyım olan varsa özelden atabilirmi acaba
Dostum inan ki doping hafıza senin işine değil aksine konuları saçma sapan yollardan öğrenmene sebep olacaktır. Yani aslında bir nevi ezberletecektir. Kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre bildikleri konuyu bile unutturuyorlarmış anlatım tarzıyla. Tabi ki seçim yine de senin. Benim tavsiyem youtube gibi mecralarda gezinmendir. Nerdeyse bütün konuların anlatımı ve soru çözümleri var. Bol şans dilerim.
8. sınıftayken 850 lira para verip aldım değmez kank aaynısını sen konu tekrar videoalrı izleyip yapabilirsin hafıza teknikleri diye gösterdikleri şeyler çok bilindik şeyler zaten ben alalı 3 yıl oldu ama bilmiyorum
Kardeşlerim full ezber demişsiniz ama eğitim sistemi ezber üzerine kurulu hiçbir zaman sana neden 0 0 gibi mantıktan anlatmazlar, kordinat düzlemi derler günlük kullanımını söylemezler,
logaritma derler beynin çevreyi logaritmik olarak algıladığından bahsetmezler o yüzden bu sistemde ezber en iyisidir.
dostum kuzenim kullanıyor ve onun işine çok fazla yaradı 50-60 netten kısa sürede 100lere çıktı ve galiba sadece site üzerinden olduğu için atma şansı yok