doping hafıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bu sene sınava hazırlanıyorum doping hafızayı almayı çok istiyorum fakat şuan maddi durumumuz yok sayısalcıyım olan varsa özelden atabilirmi acaba

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum inan ki doping hafıza senin işine değil aksine konuları saçma sapan yollardan öğrenmene sebep olacaktır. Yani aslında bir nevi ezberletecektir. Kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre bildikleri konuyu bile unutturuyorlarmış anlatım tarzıyla. Tabi ki seçim yine de senin. Benim tavsiyem youtube gibi mecralarda gezinmendir. Nerdeyse bütün konuların anlatımı ve soru çözümleri var. Bol şans dilerim.

Üye
5 HİZMET YILI
Daha önce doping hafıza eğitimi almış birisi olarak hiç tavsiye etmem kanka.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ezbere dayalı olduğu için zararlı ben kullanmıştım konuyu öğretmiyor ezberletiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pek bir işlevi olduğunu düşünmüyorum hocam, bence para tuzağı bu doping hafıza felan

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
8. sınıftayken 850 lira para verip aldım değmez kank aaynısını sen konu tekrar videoalrı izleyip yapabilirsin hafıza teknikleri diye gösterdikleri şeyler çok bilindik şeyler zaten ben alalı 3 yıl oldu ama bilmiyorum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşlerim full ezber demişsiniz ama eğitim sistemi ezber üzerine kurulu hiçbir zaman sana neden 0 0 gibi mantıktan anlatmazlar, kordinat düzlemi derler günlük kullanımını söylemezler,
logaritma derler beynin çevreyi logaritmik olarak algıladığından bahsetmezler o yüzden bu sistemde ezber en iyisidir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
çok iyi ezberleyebilmek için etrafta gürültü olmadan çalışmalısın

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum kuzenim kullanıyor ve onun işine çok fazla yaradı 50-60 netten kısa sürede 100lere çıktı ve galiba sadece site üzerinden olduğu için atma şansı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...