30 Nis 2021 #1 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Arkadaşlar bende bir dosya var oyununu sildim fakat dosya kaldı görev yöneticisinden bakıyorum dosya gözükmüyor hiçbirşekilde nasıl sileceğim bir çözümü yokmudur ? Dosya codex ile başlayan Silmeye çalışınca bu çıkıyor
Arkadaşlar bende bir dosya var oyununu sildim fakat dosya kaldı görev yöneticisinden bakıyorum dosya gözükmüyor hiçbirşekilde nasıl sileceğim bir çözümü yokmudur ? Dosya codex ile başlayan Silmeye çalışınca bu çıkıyor
Çözüm #Roaccat 30 Nis 2021 Bilgisayarım'a girin ve orada bunun diske bağlı olup olmadığına bakın. bağlıysa şu şekilde sizin oyunun adıyla gözükecektir sağ tıklayıp çıkar diyebilirsiniz. sonra silmeyi deneyin.
Bilgisayarım'a girin ve orada bunun diske bağlı olup olmadığına bakın. bağlıysa şu şekilde sizin oyunun adıyla gözükecektir sağ tıklayıp çıkar diyebilirsiniz. sonra silmeyi deneyin.
30 Nis 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bilgisayarım'a girin ve orada bunun diske bağlı olup olmadığına bakın. bağlıysa şu şekilde sizin oyunun adıyla gözükecektir sağ tıklayıp çıkar diyebilirsiniz. sonra silmeyi deneyin. Son düzenleme: 30 Nis 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bilgisayarım'a girin ve orada bunun diske bağlı olup olmadığına bakın. bağlıysa şu şekilde sizin oyunun adıyla gözükecektir sağ tıklayıp çıkar diyebilirsiniz. sonra silmeyi deneyin.
30 Nis 2021 Konuyu başlatan #3 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Bilgisayarım'a girin ve orada bunun diske bağlı olup olmadığına bakın. bağlıysa şu şekilde sizin oyunun adıyla gözükecektir Ekli dosyayı görüntüle 64324 sağ tıklayıp çıkar diyebilirsiniz. sonra silmeyi deneyin. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler işe yaradı konu kilit olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: Bilgisayarım'a girin ve orada bunun diske bağlı olup olmadığına bakın. bağlıysa şu şekilde sizin oyunun adıyla gözükecektir Ekli dosyayı görüntüle 64324 sağ tıklayıp çıkar diyebilirsiniz. sonra silmeyi deneyin. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler işe yaradı konu kilit olabilir