Çözüldü Windows 11 görev çubuğu sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 kullanırken dosya sürüklediğimde ekranın sağ altına mouse ile gelince masaüstünü görünüyordu fakat Windows 11'de bu olmuyor. Aynı zamanda görev çubuğundaki dosyaların üzerine gelince o belgeyi göstermiyor. Bir ayarı var mıdır bunun? Yoksa özellik olarak eklenmedi mi?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 kullanırken dosya sürüklediğimde ekranın sağ altına mouse ile gelince masaüstünü görünüyordu fakat Windows 11'de bu olmuyor. Aynı zamanda görev çubuğundaki dosyaların üzerine gelince o belgeyi göstermiyor. Bir ayarı var mıdır bunun? Yoksa özellik olarak eklenmedi mi?

Masaüstüne göz atmak için görev çubuğunu kullanma

Tüm açık pencerelerin arkasında masaüstünüzde neler olduğuna hızlıca göz atmak için Göz atma özelliğini kullanın.
  1. Görev çubuğunda boş bir alana basılı tutun veya alana sağ tıklayın, Görev çubuğu ayarları öğesini seçin ve ardından Farenizi görev çubuğunun sonundaki Masaüstünü göster düğmesine götürdüğünüzde masaüstünü önizlemek için Göz at özelliğini...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Galiba özellik olarak eklenmedi ya çünkü bazen bendede oluyordu(dosya gösterme harici) altta panel çıkmıyordu geri win 10 a döndüm

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Galiba özellik olarak eklenmedi ya çünkü bazen bendede oluyordu(dosya gösterme harici) altta panel çıkmıyordu geri win 10 a döndüm
Win10'a format atarak mı döndün yoksa ayarlardan geri dönme seçeneğiyle mi? Şu anki windowsum orijinal sürüm. Ayarlardaki geri alma seçeneği de bir süre sonra gittiği için orayı kullanamıyorum. Formatlayıp windows 10'u tekrar kursam bu sefer lisansım gider diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Masaüstüne göz atmak için görev çubuğunu kullanma

Tüm açık pencerelerin arkasında masaüstünüzde neler olduğuna hızlıca göz atmak için Göz atma özelliğini kullanın.
  1. Görev çubuğunda boş bir alana basılı tutun veya alana sağ tıklayın, Görev çubuğu ayarları öğesini seçin ve ardından Farenizi görev çubuğunun sonundaki Masaüstünü göster düğmesine götürdüğünüzde masaüstünü önizlemek için Göz at özelliğini kullan seçeneğini etkinleştirin.
    Görev çubuğu ayarlarını aç
  2. Fare işaretçisini görev çubuğunun en sağ kenarına getirdiğinizde (veya basılı tuttuğunuzda) masaüstünü görürsünüz.
  3. Tüm açık pencerelerinizin görünümünü geri yüklemek için işaretçiyi uzaklaştırın veya kenarı bir kez daha basılı tutun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...