Double değişken cheat engine kalıcı olarak pointer'ı bulamıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyunun adı Painkiller Black Editon eski nostajik bir oyun bu oyunda sağlık değeri double değişken bu değişkeni geçiçi olarak bulup değişterebiliyorum ama kalıcı olarak pointer'ı bulamıyorum bir çok yöntem denedim.
Pointer map dahil olmak üzere bu konuda yeniyim yardımcı olabilir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim?
Ayrıntılar resimlerde mevcut

The name of the game is Painkiller Black Editon is an old nostalgic game. In this game, health value is double variable. I can find and change this variable temporarily, but I cannot find the pointer permanently, I tried many methods.
I'm new in this regard, including the Pointer map, can you help me, how should I go about it?
Details available in pictures

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bulduğun Pointeri Tekrardan Double Formatına Çevirdin mi Genelde 4 Bytes Olarak Bırakanlar Var Oyunun Dosyası Küçük İse İndirip Bakacağım :) DİSCORD : ♡lil'Neko#1261

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bulduğun Pointeri Tekrardan Double Formatına Çevirdin mi Genelde 4 Bytes Olarak Bırakanlar Var Oyunun Dosyası Küçük İse İndirip Bakacağım :) DİSCORD : ♡lil'Neko#1261
umudu kesmiştim yeni gördüm özürdilerim dc den ekledim sizi madem öyle birdaha deneyelim teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pointeri Tekrardan Double Formatına Çevir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...