Dünya'da Eşi ve Benzeri Olmayan Hatta Yıkanabilir Tablolar Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
çok büyük emek kardeşim.Teşekkürler paylaşım için

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Gerçekten ilginç bir konu olmuş. Baya zahmetli muhtemelen fiyatları da uçuktur.
Merhabalar mehmetucar34;
Değerini az biraz anlamanız için şöyle anlatabilirim, En küçük tablonun tamamlanması 4 ay sürüyor. 4 ay sadece asgari ücrette çalışan birini baz alırsan 2500x4 kaba taslak fiyat çıkartabilirsin.(Maliyet + sanatsal emek + çerçeve ve ya kullanılan taşların değerliliği hariç) Bazı tabloların tamamlanması da 16 ay sürüyor. Resimdeki gül tablosunun tamamlanma süresi 18 ay 25 gün arkasında da yazıyor ve Tamamen otu taşı , kan taşı ve ametistten benim isteğim üzerine yapıldı ve şu an yatak odam da ve 3 yıldır orada 1 yıl önce de yıkadım Videosunu da atabilirim görenler aşırı şaşırıyorlar da :)

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhabalar mehmetucar34;
Değerini az biraz anlamanız için şöyle anlatabilirim, En küçük tablonun tamamlanması 4 ay sürüyor. 4 ay sadece asgari ücrette çalışan birini baz alırsan 2500x4 kaba taslak fiyat çıkartabilirsin.(Maliyet + sanatsal emek + çerçeve ve ya kullanılan taşların değerliliği hariç) Bazı tabloların tamamlanması da 16 ay sürüyor. Resimdeki gül tablosunun tamamlanma süresi 18 ay 25 gün arkasında da yazıyor ve Tamamen otu taşı , kan taşı ve ametistten benim isteğim üzerine yapıldı ve şu an yatak odam da ve 3 yıldır orada 1 yıl önce de yıkadım Videosunu da atabilirim görenler aşırı şaşırıyorlar da :)
Anladım hocam :thonkie: :fastthink: :burnbear:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilk defa duydum yıkanabilir tablo güzel paylaşım başarıların devamını dileğimle :)

aJJ

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ustalık eserleri bence yaptıkları.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
tablolarla biraz ilgi ve alakam var yıkanabildiklerini ilk defa öğreniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...