durduk yere ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
şimdi yapabileceğin bir şey yok. biletleri denedim, iletişim desteği. sadece senin yasağını kaldırmayacaklar

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam ayı şekilde 4 gün önce 3 ay donım uzaklaştırması aldım hiçbir şekilde hile açmadım fakat 3. parti uygulamadan yedim van152 hatası alıyorum. Yani Çok saçma bi şekilde ban yedim bende ticket attım ama sadece ne zaman açılacağı hakkında bilgi verdiler ve açmıyorlar haklı olsanda haksız olsanda.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valorantın boş yere ban attığını düşünmüyorum ben hile açıp ban yediğim halde desteğe yazdığımda açtılar

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hocam ayı şekilde 4 gün önce 3 ay donım uzaklaştırması aldım hiçbir şekilde hile açmadım fakat 3. parti uygulamadan yedim van152 hatası alıyorum. Yani Çok saçma bi şekilde ban yedim bende ticket attım ama sadece ne zaman açılacağı hakkında bilgi verdiler ve açmıyorlar haklı olsanda haksız olsanda.
evet kanka ben çözümü desteğe kinimi kusarak aldım.

Üye
4 HİZMET YILI
bende durduk yere ban yedim, tam tamına bakın abartmıyorum 22 tane ticket attım çoğunda aynı cevabı verdiler ne hile kullandık ne küfür falan hiçbir şey yok. Cihaz banı birde. 1 buçuk ay bekledim, açıldı. Ama attığım ticketların hiçbir yardımı olmadı, riot gamesin oyuncu desteği çok kötü.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
Bilgisayarda başka hack ile ilgili bir dosya vardıysa vanguard onu görüyor ve banlıyor önce ondan emin olup itiraz edersin. Ayrıca valorantta ban yediysen kesinlikle dönüşü yok lolde de yok diye biliyorum..

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka belki vanguard pc de hile dosyası fln varsa onu açdıysan algılayıp ban atmış olabilir XFprojet gibi

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka geçmiş olsun bende nadir kullanıyorum geçen oyundayken bi kere kullandım . oyun için hile tespit edildi diye ekran kırmızı oldu ban yedim zannettim herhalde sen yedin :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Başka oyunlarda kullandığın hileden ban yemiş olabilirsin banin açılmaz bence

ALBUSS

A
beyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
Valorant'ta csgo gibi banının açılması imkansız denecek gibi bir şey 1000'de 1 belki. Kısacası geçmiş olsun :(

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Memoryhackers loaderi kullanırken vanguardı kapatman gerekiyor memoryhackers loader 3.parti bir yazılım olduğu için valorantta hile bile açmasan arka planda inject olarak kalıyor diğer oyunlarda hile açarken vanguardı devre dışı bırak aynı sorunu bende yaşadım 2 klık hesabım boşa gitti aynı sorun olmaması için tavsiyem bu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valoda ban açtırmak çok zordur
Post automatically merged:

eğer yabancı bir serverda oynasaydın açtırması kolaydı tr serverin de zor hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Durduk yere yemen imkansız kardeşim

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum xfproject dahi indirmedim daha pc ye yeni geldi dur :D
kanka saçma salak şeylere ban atıyorlar. Boşuna 3 ay bekletiyorlar. Oyunda bir sürü hile var onlar ban yemiyor yese bile hesap banı yiyorlar biz hem hesap banı hem donanım banı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
knka kusura bakmada kimse durduk yere ban yemez söz konusu bile olmamalı belliki bişeyler denemişsin birbirimizi kandırmanın bi mantığı yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
3. parti yazılım vardır vanguard algılarsa ban atabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...