Durduk yere ban ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Benim bildiğim kadarıyla konu başlığı büyük yazı ile yazıldığında ceza veriliyor.Konu içerisine yanlış bir kelime bile etmemişim şunu yazmışım
büyük harflerle ''Spam yapanlar reportlanacaktır'' bu yazıyı büyük harflerle yazdığım için cidden ban mı attınız beni yanlış anlamayı size atar gider yapmıyorum sadece bu kadar kolay bir sebep yani kötü bişey de yok spam yapılmasını önlemek amacıyla hani bu yorum kasan arkadaşlar varya konuyu okumadan geçip alakasız yorum yapanlar insan sinirleniyor senin sorunun var orda çözüm arıyosun normal bir üye geliyor seçkin üyenin kullandığı hilenin altına şunu yazıyor ''evet bende alıyorum bu hatayı'' yani cidden Ne ? :D Hocam sizin kararınız gerçekten sebep konu başlığı değil konu başlığı altında büyük yazı yazdığım içinmi ban yedim bu mu yani ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bu gereksiz ban yeme olayları her forumda başıma gelmiştir. Adminler ve modaretörler yoğun olduğu için yanlış bir anlaşılmadan dolayı banlamış olabilir. Sende konu açarak dile getirmişsin umarım görürler.

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Belki yanlışıkla atmışlardır bi yaz

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kuralları okumadan yapmamalıydın bencede ban yanlıştı uyarı lazımdı ama sağlık olsun dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...