düşük eloda yapılan hatalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gayet detaylı ve güzel anlatmışsın umarım birisinin işine yarar (;

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bilgilendirici bir konu olmuş eline sağlık, ben Gold oyuncuyum benim bile işime yarar bu konu

Üye
3 HİZMET YILI
Harita takibi yapılmıyor koridorlar önemsenmiyor minyonlar önemsenmiyor sadece fighta odaklandıkları için lig yükselemiyolar

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ses kasmamak en basiti kendi kafasına göre oynaması

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En büyük 3 hatası vardır düşük elo oynayanların
1. ekonomi yönetimi
2. gamesense (rakibin nereden geliceğini tahmin etme oyunu okuma diye açıklayabiliriz kısaca)
3. movement eksikliği
bu saydığım 3 şey aimden daha önemli diyebileceğimiz şeyler ki özellikle gamesense yüksek olan biri aimi çok kötü olsa bile killini rahatça alabilir
ya da bunların hiç birini yapmayıp memoryhackers'ın size sunduğu hileyi açabilirsiniz
ısınmadan oyuna girmekle başlayıp en büyük hatayı vandal ile spray atanlardan başlayabiliriz arkadaşlar adamla karşıya karşıyayken eğilip sıkmak yerine hafif sağ sol hareket ederek daha rahat vurulmadan vurabilirsiniz tabi ki bunu ısınmadan 5 6 maç dm girip poligon da çalışmadan yapamazsınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam düşük elo da oyun bilgisi önemli degil şahsi düşüncem eim e bakıyor tamamen taramayı bırakıp teker teker ateş edin yavaşca alışır sınız

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
trde herkes yüksek elo hocam kime anlattınız bunu .D

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar öncelikle bu forumu valorant hakkında yeni başlayan lig atlayamayan arkadaşlarımıza hitafen yazıyorum benim görüşüme göre bazı bariz hatalar var onları dile getirmek için anlatmak istiyorum uygulamak sizin oyun taktiğinize kalmış ben valorantı betadan beri oynuyorum eğer derseniz ki ben yapmıyorum genede atlıyorum (lig) felan bu size kalmış bişey saygı duyarım
1- Force atmamak: bazı oynayan arkadaşlarda genel olarak şu yargı var ilk raundu aldım bi raund daha eco kalim sonra (3.raund) vandal alim gayet mantıklı gelen bi düşünce ama bazı durumlarda sizin 2. eli alamamanızda söz konusu bu durumda rakip ekonomisi artıcak ee şimdi ilk raundan eco atmasam ilerleyen raundlarda nasıl silah çekicem diyiceksiniz haklısınız genel olarak 2. raundlarda force atıp dibine kadar sömürmek yerine paradan biraz artırmaya çalışın eğer dengeyi kurarsanız kaybetttiniz raund aralarında bile artan paraya silah alabildiğinzi görüceksiniz
2-overrated atmak: genel olarak yanlış rotasyon seçimi denilebilir oyunda düşük eloda sık rastlanan bişey a setup kurup bde beliren rakibe koşma side boş bırakma bunu yapmamak gerekiyor çünkü bazı dikkatli (lurk) oynayan oyuncular rakibin a side boş olduğu bilgisini vercek ve spike kurması için o side kullanıcak siz ise b'den a side gidene kadar yerleşmiş olcaklar
3-yanlış cross koymak: gene düşük eloda çok rastladığım bi konu genelde tekde kalan oyuncularda bu çok oluyor galiba baskıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum kısaca özetlicek olursam rakibin orda olduğunu biliyor crossu duvarın direk bitişine koyuyor bana göre aşırı yanlış bir davranış bot değilsen hata yapma şansın çok yüksek direk duvar bittimine değilde 1 parmak mesafe kalıcak şekilde bırakıp çıkmaya çalışan rakibi vurmak daha basit geliyor bana
umarım yardımcı olur sadece aklımdaki bi kaç düşünceyi dile getirdim
iyi forumlar
hocam eline sağlık uraşıp düşük elo daki arkdaşlar için çoğu yararlı bilgiyi toplamışsın

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
teşekkürler dostum oldukça anlaşılır ve yardımcı olmuş , yanlış yere cross koyma ve map management gerçekten low eloda belli ediyor kendini

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Düşük eloda nerdeyse hiç totem kullanmıyorlar oyun genelde görüş üzerine oynanıyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Adı üstünde düşük elo. Oyun bilgisi o kadar. Tek çözümü zaman.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
düşük eloda çok chat dönüyo yazmaktan oyuna bakamıyorlar

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yararlı paylaşım olmuş bu bilgilerle hileyi daha verimli kullanabilirler

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel ve oyun hakkında yararlı bilgiler teşekkürler ve yeteri kadar poligon da veya death matchte zaman geçirmemek

Üye
3 HİZMET YILI
ses kasmamak aç gibi skinlere atlamak oyunu takip etmemek spike kavgası yapmak ve daha birkaç şey

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
skilleri kullanmamakta çok var cs gibi oynuyolar oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...