Onaylı Üye
gayet detaylı ve güzel anlatmışsın umarım birisinin işine yarar (;
ısınmadan oyuna girmekle başlayıp en büyük hatayı vandal ile spray atanlardan başlayabiliriz arkadaşlar adamla karşıya karşıyayken eğilip sıkmak yerine hafif sağ sol hareket ederek daha rahat vurulmadan vurabilirsiniz tabi ki bunu ısınmadan 5 6 maç dm girip poligon da çalışmadan yapamazsınızEn büyük 3 hatası vardır düşük elo oynayanların
1. ekonomi yönetimi
2. gamesense (rakibin nereden geliceğini tahmin etme oyunu okuma diye açıklayabiliriz kısaca)
3. movement eksikliği
bu saydığım 3 şey aimden daha önemli diyebileceğimiz şeyler ki özellikle gamesense yüksek olan biri aimi çok kötü olsa bile killini rahatça alabilir
ya da bunların hiç birini yapmayıp memoryhackers'ın size sunduğu hileyi açabilirsiniz
Valorantta minyonmu gelmiş knk?Harita takibi yapılmıyor koridorlar önemsenmiyor minyonlar önemsenmiyor sadece fighta odaklandıkları için lig yükselemiyolar
hocam eline sağlık uraşıp düşük elo daki arkdaşlar için çoğu yararlı bilgiyi toplamışsınmerhaba arkadaşlar öncelikle bu forumu valorant hakkında yeni başlayan lig atlayamayan arkadaşlarımıza hitafen yazıyorum benim görüşüme göre bazı bariz hatalar var onları dile getirmek için anlatmak istiyorum uygulamak sizin oyun taktiğinize kalmış ben valorantı betadan beri oynuyorum eğer derseniz ki ben yapmıyorum genede atlıyorum (lig) felan bu size kalmış bişey saygı duyarım
1- Force atmamak: bazı oynayan arkadaşlarda genel olarak şu yargı var ilk raundu aldım bi raund daha eco kalim sonra (3.raund) vandal alim gayet mantıklı gelen bi düşünce ama bazı durumlarda sizin 2. eli alamamanızda söz konusu bu durumda rakip ekonomisi artıcak ee şimdi ilk raundan eco atmasam ilerleyen raundlarda nasıl silah çekicem diyiceksiniz haklısınız genel olarak 2. raundlarda force atıp dibine kadar sömürmek yerine paradan biraz artırmaya çalışın eğer dengeyi kurarsanız kaybetttiniz raund aralarında bile artan paraya silah alabildiğinzi görüceksiniz
2-overrated atmak: genel olarak yanlış rotasyon seçimi denilebilir oyunda düşük eloda sık rastlanan bişey a setup kurup bde beliren rakibe koşma side boş bırakma bunu yapmamak gerekiyor çünkü bazı dikkatli (lurk) oynayan oyuncular rakibin a side boş olduğu bilgisini vercek ve spike kurması için o side kullanıcak siz ise b'den a side gidene kadar yerleşmiş olcaklar
3-yanlış cross koymak: gene düşük eloda çok rastladığım bi konu genelde tekde kalan oyuncularda bu çok oluyor galiba baskıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum kısaca özetlicek olursam rakibin orda olduğunu biliyor crossu duvarın direk bitişine koyuyor bana göre aşırı yanlış bir davranış bot değilsen hata yapma şansın çok yüksek direk duvar bittimine değilde 1 parmak mesafe kalıcak şekilde bırakıp çıkmaya çalışan rakibi vurmak daha basit geliyor bana
umarım yardımcı olur sadece aklımdaki bi kaç düşünceyi dile getirdim
iyi forumlar