Düşük FPS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyundakı grafıklerını kontrol et grafıklerı dusuk yap

❄️❤Her kalpte bir mezarlık vardır❤❄️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bilgisyarındakı gereksiz dosyaları temizle CCLeaner ile Windows Defender, Windows Update kapat
Ashampoo Driver Updater ile sürücü taraması yap ve sürücülerini güncelle.

Üye
6 HİZMET YILI
ABİ BENİMKİDE AYNEN ÖYLEYDİ AMA BEN PAWIRSAP DEYİŞTİRDİM YAĞ GİBİ OYNAMAYA BAŞLADIM VALLAH

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pek bilgim yok ama msi afterburner indir bak bakalım ekran kartı kullanılıyormu

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
herkesin dediğini hiç düşünmeden yapma eski pc yi hızlandırcam diye çok dosya silmiştim cs hata veriyodu açılmıyodu defalarca silip yükledim dosyaları onardım ama olmadı hızlandırim derken oyundan olmuştum dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Optimizasyon programları kullanmanı tavsiye ederim bu arada pc toplamamı

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Oyun içi ayarlar çok fazla etkiliyor ben de de r5 3600x Rtx 2060 Super var, tüm ayarları fule alınca 60fps cıvarına düşüyor. Azıcık ayarlarla oynarsan kaliteden kayıp vermeden fps yükseliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
belkide sıkıntı donanımlardadır ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kayıt defterlerinden kaynaklı bir problem yüzünden fps düşüşü yaşıyor olabilirsin belki, windows+r tuşuna bas ' msconfig ' yaz ve ' hizmetler kısmına ' gel oradan da microsoft hizmetlerini gizleyi tickle ve işine yaramayacak bütün programları kapatabilirsin böylece, belki yardımcı olur bu

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
1080p Ultrada 150 FPS falan alman lazım o kart ile, Çok tuhaf. RX 5600 XT ekran kartını driverları güncel olduğunu tahmin ediyorum. Yinede bi bakabilir misiniz bilgisayar > yönet > güncelleme tarihine bakar mısınız? güncel değilse AMD'nin sitesinden güncelleyin.
Post automatically merged:

O bilgisayarı 8 bin'e toplaman çok kötü olmuş. Benim arkadaşıma aynı sistemin 500GB SSD'lisini 6300 TL'ye hazır almıştık.
Bilgisayarında SSD bulunmaması çok kötü, Yeni nesil güncel oyunlarda HDD çok yetersiz kalacak. En az 240 GB SSD almanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Normal Dostum normal. GTA V in online optimizasyonu kötü. Özellikle kalabalık svlerde fps çok düşer. playstation ve xbox için çalışılmış. Pc'ye yatırım yapmadılar. 60'ı hiç geçmiyorsa sabitleyici olabilir. pcde extradan bulunan sabitleyiciler var. bende geForce Experience var grafik kartıyla kurulduğunda kendi sabitleyebiliyor. O yüzden onu kurmuyorum. Sende de böyle bi yan program olabilir. Onun dışında çok uğraşma, oyun kaynaklı bir sorun.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knka msi afterburner indirip oyundayken sonuçları atsana

Üye
6 HİZMET YILI
%temp% Windows>Prefetch gibi klasördeki dosyaları temizle. Sağlam bir full antivüris programı kurarak bilgisayarı güzelce tamamen tara ve gereksiz uygulamaları kaldır. OC ayarlarıyla oynadıysan MSI AfterBurner gibi programda, varsayılanlara al.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyundakı fps nı yukseltmek ıstıyorsan oyundakı grafıgı dusuk yap olur

Üye
5 HİZMET YILI
You should do a full windows security update (not fast)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim bence 50 60 fps normal değil gibi genelikle senin dediğin bilgisayar özeliklerine göre normal değil 20 veya 30 fps olmalı

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arka planda açık olan uygulamalara dikkat et genelde gözden kaçıralan bir şey oluyor

Luke Ainsworth
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Güç planlarını yüksek performansa al driverlarının güncel olup olmadığını kontrol et gereksiz dosyalarını temizle darboğaz da yapabiliyor olablir darboğaz yapmıyorsa overclock yap FPS'in artıcaktır kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...