Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisyarındakı gereksiz dosyaları temizle CCLeaner ile Windows Defender, Windows Update kapat
Ashampoo Driver Updater ile sürücü taraması yap ve sürücülerini güncelle.
herkesin dediğini hiç düşünmeden yapma eski pc yi hızlandırcam diye çok dosya silmiştim cs hata veriyodu açılmıyodu defalarca silip yükledim dosyaları onardım ama olmadı hızlandırim derken oyundan olmuştum dikkat et
Oyun içi ayarlar çok fazla etkiliyor ben de de r5 3600x Rtx 2060 Super var, tüm ayarları fule alınca 60fps cıvarına düşüyor. Azıcık ayarlarla oynarsan kaliteden kayıp vermeden fps yükseliyor.
kayıt defterlerinden kaynaklı bir problem yüzünden fps düşüşü yaşıyor olabilirsin belki, windows+r tuşuna bas ' msconfig ' yaz ve ' hizmetler kısmına ' gel oradan da microsoft hizmetlerini gizleyi tickle ve işine yaramayacak bütün programları kapatabilirsin böylece, belki yardımcı olur bu
1080p Ultrada 150 FPS falan alman lazım o kart ile, Çok tuhaf. RX 5600 XT ekran kartını driverları güncel olduğunu tahmin ediyorum. Yinede bi bakabilir misiniz bilgisayar > yönet > güncelleme tarihine bakar mısınız? güncel değilse AMD'nin sitesinden güncelleyin.
Post automatically merged:
O bilgisayarı 8 bin'e toplaman çok kötü olmuş. Benim arkadaşıma aynı sistemin 500GB SSD'lisini 6300 TL'ye hazır almıştık.
Bilgisayarında SSD bulunmaması çok kötü, Yeni nesil güncel oyunlarda HDD çok yetersiz kalacak. En az 240 GB SSD almanızı tavsiye ederim.
Normal Dostum normal. GTA V in online optimizasyonu kötü. Özellikle kalabalık svlerde fps çok düşer. playstation ve xbox için çalışılmış. Pc'ye yatırım yapmadılar. 60'ı hiç geçmiyorsa sabitleyici olabilir. pcde extradan bulunan sabitleyiciler var. bende geForce Experience var grafik kartıyla kurulduğunda kendi sabitleyebiliyor. O yüzden onu kurmuyorum. Sende de böyle bi yan program olabilir. Onun dışında çok uğraşma, oyun kaynaklı bir sorun.
%temp% Windows>Prefetch gibi klasördeki dosyaları temizle. Sağlam bir full antivüris programı kurarak bilgisayarı güzelce tamamen tara ve gereksiz uygulamaları kaldır. OC ayarlarıyla oynadıysan MSI AfterBurner gibi programda, varsayılanlara al.
Güç planlarını yüksek performansa al driverlarının güncel olup olmadığını kontrol et gereksiz dosyalarını temizle darboğaz da yapabiliyor olablir darboğaz yapmıyorsa overclock yap FPS'in artıcaktır kardeşim