Düşük Not

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Matematik yazılısından 25 aldım ve bunu aileme söyleyemiyorum öğrenirlerse ağzıma s******* elbette öğrenicekler ama ne yapmalıyım öğrendiklerinde ne söylemeliyim ?

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
herkes öyle aldı de :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
8. Sınıfta böyleysen lisede geçmiş olsun okuma, lise sonum biz25 30 alınca uzulmuyorZ sınıfı geçmeye bakıyorum birde anadolu lisesindeyim xD

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dostum 8.sınıfta 25 aldıysan bir zahmet güzel bir fırçanı da ye :D

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hem çalışma ye - iç - otur sonra da anneme babama ne diyeceğim, Çalışsaydın eğitim sistemi eskisi gibi zor değil.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yazılılar falan boş iş zaten. Hem Üniversite sınavında (asıl önemli kısım) ortaokul değil lise sorulacak yani sen yazılıları fazla kafaya takmayabilirsin ama liseyi biraz sıkı tutmak lazım ortaokul çok sıkıntı değil

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Okul Zaten Sana Birşeyler Öğretmez Okul Size Öğrenmeyi Öğretir.
Sen Sakın Pes Etme !
İlla Bi Yalan Söylemenede Gerek Yok Dürüst Ol Anne Ben Yapamıyorum De Zor Birşey Kolaya Kaçıp Yalan SÖYLEME ! Yalan Söyleyerek Sadece Zaman Kazanırsın Elbet Birgün Yalanın Ortaya Çıkar.
İYİ FORUMLAR !

Üye
7 HİZMET YILI
valla geçmiş olsun :D ben edistüri meslekteyim matematiğim 12 bişe demiyorlar 10. sınıfım bilgisayar bölümü ortalamam yinede 56 kalmıyorum yani :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yazılılar falan boş iş zaten. Hem Üniversite sınavında (asıl önemli kısım) ortaokul değil lise sorulacak yani sen yazılıları fazla kafaya takmayabilirsin ama liseyi biraz sıkı tutmak lazım ortaokul çok sıkıntı değil
sen ortaokulda not ortalamanı yüksek tutup lgs de yüksek not alamazsan iyi bir liseye gidemezsen üniversiteye sadece bakarsın ortaokulda önemli mesela lgs sınavında iyi not alamadın fen lisesine gidemedin diğer normal liselerden iyi olanlar not ortalamana bakıyo senin

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yorumları okuyunca eğitim sisteminin ne kadar gelişmediğini anlıyorum.Yapman gereken daha çok çalışman matematik zor bir ders değil çalışarak her şeyi başarabilirsin.Herkesin fikrini al ama kimsenin fikrini gerçekleştirme.Çalışarak gerçekten başarabilirsin.Lise senin hayatın için büyük bir önemi var.Sevdiğin ve gerçekten yapmak istediğin mesleği seçmeye özen göster...

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
bu sınavından aldığın notun cezasını çek ve diğer sınavlarına kesinlikle daha sıkı çalış.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben de 8. sınıfım daha matematik sınavı olmadık ama geçen dönem matematik ortalamam 93lü birşeydi
Konular zor değil Kursa falan da gitmiyorum Gerek yok evde çalışmayla başarabilirsin
Neden kötü not alınca bahane üretirsin ki çalış dostum ileride zorluk çekmemen dileğiyle
Post automatically merged:

Gideceği lise önemli değil mi ?
Kuracağı ortam önemli değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...