Düşük Sistem İçin Video Programı Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BURAK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 12 GB Ram i5 işletim sistemi var fakat ekran kartı yok denecek kadar berbat sf2 için frag movie çekmeyi düşünüyorum. Ekran kartı intel HDGrapihcs 4000 bu ekran kartıyla video çekip render atabileceğim programlar neler yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Camtasia kullanabilirsin hem düzenleme hemde ekran kaydı mevcut

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sen o ekran kartıyla video bile çekemessin nasıl frag movie yapıcan :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Action yada Fraps olabilir birisi fps düşürmüyodu ama hangisi bilemiyorum şuan

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Eskiden 2 gb ramlık hazır casper vasat bir sistemim vardı. Video çekemediğim için YouTube'da oynadığım oyunun sonuna Clips In Desc tagı yani klipler açıklama kısmında mevcut tagını yazıp aratıyordum. Orda gördüğün editlenmiş videonun açıklama kısmında orjinal klipleri mevcut. İndir kafana göre editle. Senelerdir Sony Vegas Pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Kanalımın adıda Whiese zaten. Yani kısacası video kayıt programı bulman biraz zor. Hazır klipler bulabilirsen onlarla oynama yap. Edit olarak ise Sony Vegas Pro tek tercihim.

BURAK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Eskiden 2 gb ramlık hazır casper vasat bir sistemim vardı. Video çekemediğim için YouTube'da oynadığım oyunun sonuna Clips In Desc tagı yani klipler açıklama kısmında mevcut tagını yazıp aratıyordum. Orda gördüğün editlenmiş videonun açıklama kısmında orjinal klipleri mevcut. İndir kafana göre editle. Senelerdir Sony Vegas Pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Kanalımın adıda Whiese zaten. Yani kısacası video kayıt programı bulman biraz zor. Hazır klipler bulabilirsen onlarla oynama yap. Edit olarak ise Sony Vegas Pro tek tercihim.
Yani sen çekme çekenlerinkini kullan diyosun hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...