Onaylı Üye
Bu arada daha fazla oyun önerebilirmisin bazı oyunları kaldırmıyor bilgisayarım
İyi oyunlar dostumben indireyim bi oyniyim bi kaç oyun
Aşırı sarıyorprototype bende bitirdim bu oyun çok güzel oynamayan pişman olur
Sağolasın her zamanEline sağlık düşündüğün için gayet güzel olmuş.
Çok sağol dostumgüzel bir liste eline sağlık
Her zamankulanışlı liste olmus eline emeğine sağlık
Düşük sistemli çok güzel oyunlar var benim PC de eski olduğu için yazayım dedimgüzel liste bendede gt920mx var ve yetersiz bu oyunları açaçacagını düşünüyorum
Daha oynamadım sıra sıra gidiyorumcncnet red alert oynayabilirsiniz![]()
Teşekkür ederim iyi oyunlarlisteden bir kaç oyun beğendim oynayıcam eline sağlık
Nostalji sevenler için bire birmario oynayabilirsiniz
Her oyun mükemmel değil ama emek var ve canımız sıkılınca oynayabilirizF.E.A.R Oynamıştım biraz sıkıcı gelmişti sonra bi ara canım sıkıldı bidaha giriyim dedim ve bitirmiştim
Teşekkürler iyi oyunlargüzel bir liste olmuş eline sağlık
benimde bilgisayarım 4gb ram rahatlıkla oynuyorum oyunları iyi günlerkardeşim çok teşekür ederim 4 gb ram pc kullanıyorum oyun bulmak çok zor oluyo saol
Benimde 4gb ram öneririm oyunları iyi oyunlarkardeşim çok teşekür ederim 4 gb ram pc kullanıyorum oyun bulmak çok zor oluyo saol
iyi oyunlar keyfini çıkarıneline sağlık güzel olmuş
her zaman buradayım iyi oyunlargüzel liste olmuş sağolasın
her oyuncunun oynaması gereken bir seriAC serisi mükemmel tavsiye ederim
sağolasın iyi oyunlarEline sağlık düşük sistemli arkadaşlarıma yolladım
karantina günlerinde iyi gelir iyi oyunlarGüzel oyunlar var listede oynamadığım bazı oyunları oynuyalım can sıkıntısına
hepsi kaliteli oyunlar keyfini çıkaroyunlar bayağı güzel ha
inşallah bende sistem toplayacağımkral hareket ben düşük sistemden kurtuldum ama hala düşük sistem kullanan arkadaşlarıma göndercem
2. liste yaparsam kesinlikle alırım sağolasınWanted diye oyun vardı bence onuda listeye almalısın
sağolasın bende zamanında çok liste aradım bulamayınca kendim yaptımilk olarak teşekkur ederım bizlere böyle bir liste sundugun için bir zamanlar bende böyle listeler aradım ama çok şükür sistemimi topladım ve artık boyle bır derdım yok bu oyunlardan birini oynayacağım Emeğine saglık
keyfini çıkar oyunların karantinada iyi gelirSonunda sistemime göre oyunlar bilgisayarım yeni oyunları kaldırmıyor
kesinlikle oynanması gereken bir seriResident evil serileri güzel tavsiyedir.
aynı fikirdeyimDoom 3 oynadım ben ben de kasmıyordu güzel bir oyundur
karantinada kafayı yicektim bende liste yaptımEllerine sağlık hocam. Şu günlerde tam çerezlik olmuş.
çok teşekkürlerEline sağlık
zaman bulunca 2.liste de yapacağım merak etmeBu arada daha fazla oyun önerebilirmisin bazı oyunları kaldırmıyor bilgisayarım
sağolasın tadını çıkareline saglık teşekkürler
çok sağol tadını çıkareline sağlık kardeşim adamsın![]()
eklenebilir ama biraz da işlemciye bakıyor benim gibi pentium olan birisi varsa zorluk yaşayabilireline sağlık.
far cry 3 de eklenebilir düşük ayarlarda oynanabiliniyor
sağolasın tadını çıkarmaya bakTeşekkürler
2.liste yapmayı da düşünüyorum o liste de inşallah işini görürellerine sağlık kral işimi gördü sağolasın
gerçekten oynanması gereken bir oyunPrototype 1 çok güzel seriydi, gizemli olmak hoş
oyunların tadını çıkar dostumliste güzel olmuş cidden sağol
sağol dostum benimeline sağlık