DWORD 6.7.4.1 HATA ÇÖZÜMÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI SABHLAR ARK. ŞİMDİ SİZLERE DWORD NEDEN AÇILMIYOR SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ GÖSTERCEM :)
ÖNCELİKLE Dword_6.4.1 rarı indirdik sonra içindeki MHads ı çalıştırıp WolfteamTS yolu seçtikten sonra 

BURAYA DİKKAT: MHLoader ı yönetici olarak çalıştırıyoruz mesela Şuan Oyundayım hileyi açtım 1 defa 2. defa açışta sorun yaşıyorsanız
öncelikle oyuna girmeden MHads ı yeniden yönetici olarak çalıştırın 1. defa seçtiğiniz MHAds den WolfteamTS yolu seçili olcak ileri diyin MHLoaderı çalıştırdıktan sonra Sitedeki Reklamlara Tıklayın Sonra Oyuna Girin [BU ARADA SADECE CHROME DA OLUR DWORD :]

HERKESE TEŞEKKÜRLER :)

İoz ABİMDEN ANLATIM
                                                                                                         <3

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Onları Sİl Onlar Çöp Onlar Yok diye oyuna girmiyorsan oyuna gir bir şey olmaz :)

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Beyler Bnde Bi Sorun Olmadı cshell falan zaten hileyle girince otomatik gidiyo ımg ye :)

Üye
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM NOT DÜŞERİM BENİM KONUMDAN ALINTI BENİM KESİN ÇÖZÜMLÜ BİDE MENÜSÜ GELMEYEN DİRECTX 11 VE 9 U YUKLESINLER !!!!!!

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Menüsü Gelmeyenler Directx9 Yüklesin Pcyi Yeniden Başlatsın Gene Olmazsa Directx11 İndirsin Yüklesin Pcyi Yeniden Başlatsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...