ImDarkness' Alıntı:Boş Konu Açmayın Kardeşim Yha
YTEragonWTF' Alıntı:boş konu rapor aldım kardeşim gitte rapor alma 10 bin kere söyledik ekim ayı içerisinde ondan sonra ban atıyolar banı geri alırmısınız
Katılıyorum ! +1refben31' Alıntı:YTEragonWTF' Alıntı:boş konu rapor aldım kardeşim gitte rapor alma 10 bin kere söyledik ekim ayı içerisinde ondan sonra ban atıyolar banı geri alırmısınız
sen yetkili misin paşam yetkililere seslendik biz sana noluyor monarşik yönetim var sanki forumda adamdaki triplere bak işine bak sen yetkiliden açıklama bekliyorz
ben31' Alıntı:YTEragonWTF' Alıntı:boş konu rapor aldım kardeşim gitte rapor alma 10 bin kere söyledik ekim ayı içerisinde ondan sonra ban atıyolar banı geri alırmısınız
sen yetkili misin paşam yetkililere seslendik biz sana noluyor monarşik yönetim var sanki forumda adamdaki triplere bak işine bak sen yetkiliden açıklama bekliyorz
Dizzy' Alıntı:Katılıyorum ! +1refben31' Alıntı:sen yetkili misin paşam yetkililere seslendik biz sana noluyor monarşik yönetim var sanki forumda adamdaki triplere bak işine bak sen yetkiliden açıklama bekliyorz
YTEragonWTF' Alıntı:ben31' Alıntı:sen yetkili misin paşam yetkililere seslendik biz sana noluyor monarşik yönetim var sanki forumda adamdaki triplere bak işine bak sen yetkiliden açıklama bekliyorz
ben sana ben yetkilimiyim dedim kardeşim benim ben sana boş konu açma senın iyiliğin için dedim yoksa ban atarlar ondan
ByHakikiDost' Alıntı:Konu Yer Yanlış
Aralık ve Kasım Çıkar olabilir.
Test yapacak hata giderildi bekliyor.
Sinirini Forumdaki Üyelerden Çıkarmıcaksın Kardeşim.YTEragonWTF' Alıntı:tmm kardeşim benim kb sinirliyim
BARIŞ0101' Alıntı:ByHakikiDost' Alıntı:Konu Yer Yanlış
Aralık ve Kasım Çıkar olabilir.
Test yapacak hata giderildi bekliyor.
Bunun gibiler oldukca batar bu ülke ekim ayı içerisinde çıkacak yazısını okuyamıyomusun acaba kardeş