Dword Aldığınız Hatalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Aldığınız Hataları yazın yönetici arkadaşlar ilgilenmeye çalışacak zamanla yeni konu acmayın acalara ip ban atacağız!!!

Üye
10 HİZMET YILI
Hileyi indirdim İlk Olarak Oblcet mıdır ne o dosyayla cshelli wolf img klasörüne attım sonra IDM yi yönetici olarak açtım sonra mhloaderi açtım herşeyi doldurdum login dedim wolfu açtım adı şifreyi girdim Dword @ 2016 küçük bi kutucuk geldi ona tamam dedim ama mhloader kapanmadı oyuna girdi hile menüsü gelmedi

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: Dword Aldığınız Hatalar

Öncelikle dword hack bende çalışıyor fakat ara sıra karakter hack aktif olmuyor rashid neo saladin neo yu seçtigim halde standart oluyorum acaba sebep standart kurdum olması yüzündenmi ?

Üye
10 HİZMET YILI

BerkayRS' Alıntı:
Öncelikle dword hack bende çalışıyor fakat ara sıra karakter hack aktif olmuyor rashid neo saladin neo yu seçtigim halde standart oluyorum acaba sebep standart kurdum olması yüzündenmi ?

İlk Öncelikle Envanterini Girip Bak Karakter Kullanıyomusun Diye Eğer Kullanıyosan Çıkarıp  Dene  Kullanmıyosan Hilede Sorun Var

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ABİ GALİBA İP BAN YEDİM BİLMİYORUM FAKAT HİLEYE GİREMİYORUM BİLGİLERİ YAZIYORUM LOGİN SUCCESS FLN YAZMIYO EVENT YERİNDE

Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Oyuna girdiginde sizin sayfa aciliiyor girfdigimdde oyuna atiyor

Üye
10 HİZMET YILI
Kardes Hilede team kill Fix Wall Shout Fix Oyundan atma sorunu yok rapid gun rapid fire fix .. name esp fix . hepsını deneyebılırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...