Üye
çalışmaz gibi geliyor
anladım ama insanlar baya kaba daha iyisini yapıcam teşekkür ederim yapıcı eleştirye ihtiyacımız vardostum güzel düşünmüşsün ama boşa düşünmüşsün bununla hiçbir ban kaldıramazsın ve vanguard anakarta her türlü ban atıyor xd
dostum düzgün bir dille soylersenız elimden gelenın daha iyisni yapıcama söz veriyorum ama bu kırıc oluyorÇalışmaz boşa zaman kaybı
teşekkür ederim reis ilk konularımdan yani bende işe yaramıştı wolfteamda ondan yararlı olur diye paylaştım şimdi cs2 hile paylaşıcam onaylanınca onu gorun dehşey bir şey o %100 çalışıyor rezde kalınherkes adamı linç etmiş ah lan üzüldümbravo kardeşim eline sağlık güzel konu ama bir işe yaramayacak yinede konuya harcadığın vakit ve emeğe saygı
![]()
reis aşalamyın artık yeter millet yorum kasmak için beni kulanıyor aaa bende işe yaramıştı wolfteamda yardımcı olsun diye paylaştım cs 2 hack paylaştım onaylansın bakalım ona böyle yazabilicekmisnKanka bunun çalışacağını düşündün mü cidden
teşekkür ederim biliyorum sizin işinizi görmeyıor bazılarının ama kırıcı olmayın :'((eline koluna sağlık
senle baya dalga geçmişler ama gerçekten emek vermişsin boşver onlarıteşekkür ederim biliyorum sizin işinizi görmeyıor bazılarının ama kırıcı olmayın :'((
Saol reis düzenli anlatımlı bir konu açtım millet saçma saçma konular acıyor düzen yok bir şey yok foto yok link atıyo geçiyo millet altına elene saglık elıne saglık yazıyosenle baya dalga geçmişler ama gerçekten emek vermişsin boşver onları![]()
Ben denediğimde işe yaramıştı reis wolftü desanmam bu kadar kolay olacağını
evet yarıyor denendivalorant ta ıse yarıyor mu
yorum kasmak için başka konu seç ufaklık seniDostum Çalışmaz bu bu arada serial number changer çöp çalışmıyor