- Yasaklandı
Rabbit
Banlı Üye
HWID Spoofer
Evet arkadaşlar, bu benim ilk konumum ve farkında olmadan bazı hatalar yapmış olabilirim. Konuyu daha derinlemesine araştırarak, daha detaylı ve güvenilir bilgiler sunan bir forum açmaya özen gösterdim. Öncelikle belirtmek isterim ki, kimlik değiştirme işlemi antivirüs programları tarafından gözetlenmektedir. Bu bağlamda, "önemli.txt !!" dosyasını dikkatlice incelemenizi öneririm.
Burada bulunmamızın temel amacı sorunları çözmek ve bilgi alışverişinde bulunmaktır. Her ne kadar bazen zorlu durumlarla karşılaşsak da, çözüm bulma şansımızı denemek önemlidir ve genellikle başarılı olmaktadır. Lütfen forum yöneticilerinden biraz daha anlayış ve toleranslı olmalarını rica ediyorum. Forumun gelişimine katkı sağlamak ve konuları hazırlamak için çaba göstericem. Her gün elimden geldiğince konu açmaya çalışıcam..
- Programı Edinme Aşaması; Aşağıda Vericem Yandex Linkinden Reklamsiz Ve Güvenli Şekilde İndirebilirsiniz. Forum Kuralları Gereği Rarda Şifre Yok Forum Dışına Paylaşım Yapmayın !!
- Programı Kurulum Aşaması; Evet Görseller İle Anlatıcam Ama Kısaca Request Yani Gereksinimler Dosyasını Açın Ve Evete Tıklayın...
BURADAKİ DOSYAYA EVET EVET .. DEDİKTEN SONRA YENİDEN BAŞLATIN BU DOSYAYI AÇMADAN ÖNCE GERÇEK ZAMANLI KORUMAYI KAPAYINIZ
MASA ÜSTÜNE GELEN PROGRAMI GÖRSELDEKİ GİBİ YÖNETİCİ HAKLARI İLE AÇINIZ !!
EVETT PROGRAMA ULAŞTIK BİR ÇOK KİŞİ ANAKRT BAN YEDİĞİNİ SANMAKTA AMA BU ÇOK KARMAŞIK BİR OLAY OLURDU NADİR BİR DURUMDUR AMA VARDIR ÇÜNKÜ BIOS UPDATE BU DURUMU TETİKLEYE'BİLİR. ÖRNEKLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ BU SEBEBLE FİRMALAR DİSKLERİ SEÇERLER GÜVENLİ VE SIKINTISIZ O YÜZDEN FORMAT ATTIĞINIZDA (BAZEN BU İLLETTEN) KURTULURSUNUZ FAKAT BU FORMAT ATMADAN %80 ÇÖZÜMDÜR
ELİMDEN GELDİKÇE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIM BİR YORUM VE BEĞENİYİ ÇOK GÖRMEYİN
İNDİRME LİNKİ;
VİRÜS-TOTAL LİNKİ;
Linkler Kırık Yeni Linkler Yüklenicek..
VİRÜS-TOTAL LİNKİ;
Linkler Kırık Yeni Linkler Yüklenicek..
Son düzenleme: