HWID Banlara Son Ücretsiz Yöntem Formatsız !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabbit
Banlı Üye
2 HİZMET YILI

HWID Spoofer

Evet arkadaşlar, bu benim ilk konumum ve farkında olmadan bazı hatalar yapmış olabilirim. Konuyu daha derinlemesine araştırarak, daha detaylı ve güvenilir bilgiler sunan bir forum açmaya özen gösterdim. Öncelikle belirtmek isterim ki, kimlik değiştirme işlemi antivirüs programları tarafından gözetlenmektedir. Bu bağlamda, "önemli.txt !!" dosyasını dikkatlice incelemenizi öneririm.

Burada bulunmamızın temel amacı sorunları çözmek ve bilgi alışverişinde bulunmaktır. Her ne kadar bazen zorlu durumlarla karşılaşsak da, çözüm bulma şansımızı denemek önemlidir ve genellikle başarılı olmaktadır. Lütfen forum yöneticilerinden biraz daha anlayış ve toleranslı olmalarını rica ediyorum. Forumun gelişimine katkı sağlamak ve konuları hazırlamak için çaba göstericem. Her gün elimden geldiğince konu açmaya çalışıcam..

🐁🐁🐁

• Programı Edinme Aşaması; Aşağıda Vericem Yandex Linkinden Reklamsiz Ve Güvenli Şekilde İndirebilirsiniz. Forum Kuralları Gereği Rarda Şifre Yok Forum Dışına Paylaşım Yapmayın !!

• Programı Kurulum Aşaması; Evet Görseller İle Anlatıcam Ama Kısaca Request Yani Gereksinimler Dosyasını Açın Ve Evete Tıklayın...

fq8u2v5.PNG

BURADAKİ DOSYAYA EVET EVET .. DEDİKTEN SONRA YENİDEN BAŞLATIN BU DOSYAYI AÇMADAN ÖNCE GERÇEK ZAMANLI KORUMAYI KAPAYINIZ

svbjz7u.PNG

MASA ÜSTÜNE GELEN PROGRAMI GÖRSELDEKİ GİBİ YÖNETİCİ HAKLARI İLE AÇINIZ !!

klm35ys.PNG

EVETT PROGRAMA ULAŞTIK BİR ÇOK KİŞİ ANAKRT BAN YEDİĞİNİ SANMAKTA AMA BU ÇOK KARMAŞIK BİR OLAY OLURDU NADİR BİR DURUMDUR AMA VARDIR ÇÜNKÜ BIOS UPDATE BU DURUMU TETİKLEYE'BİLİR. ÖRNEKLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ BU SEBEBLE FİRMALAR DİSKLERİ SEÇERLER GÜVENLİ VE SIKINTISIZ O YÜZDEN FORMAT ATTIĞINIZDA (BAZEN BU İLLETTEN) KURTULURSUNUZ FAKAT BU FORMAT ATMADAN %80 ÇÖZÜMDÜR

59b5pxz.PNG

ELİMDEN GELDİKÇE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIM BİR YORUM VE BEĞENİYİ ÇOK GÖRMEYİN

İNDİRME LİNKİ;
VİRÜS-TOTAL LİNKİ;

Linkler Kırık Yeni Linkler Yüklenicek..

Son düzenleme:
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Aynen kardeşim bana bir touch blue al bu yöntem metin2 banını bile kaldırmaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
imkansız kanka bu yöntem :D

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Konuyu iyi güzel hazırlamışsın fakat Vanguard korumasına sökmez bu haberin olsun :=)

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ban yiyen disk se okey ama anakart banında pek işe yaramaz.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
volume id degisiyor ne olabilir ki :D disk serial bile degismiyor kom3di

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vanguardın nereye ban attığını nasıl anlayacaksın ki? Deneme yanılma yöntemi ile mi?
bildigim kadarıyla anakarta ban atıyor :D malesef caus un spooferi daha mantıklı olur eger çalışırsa yinede çaktırmadan kullanınca hileyi ban yemiyorsunuz bilginiz olsun

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Rabbit
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Beyler yorumlarnız çok kırıcı konuyu okuyun bu basit bir işlem oldugu soyledim ve anakart ban kaldırmıcanı soyledım bundan sonra daha iyi konular açmaya çalışıcam cs-2 olucak ama o böyle olmıycak çok bomba bir şey hazırlıyroum beklemede kalın..

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hangi korumaları kırabiliriz ki böyle onu da belirtseydiniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
valorant banını kaldırırmı peki

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dostum güzel düşünmüşsün ama boşa düşünmüşsün bununla hiçbir ban kaldıramazsın ve vanguard anakarta her türlü ban atıyor xd

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
iyi niyetli bir çalışma ama yemez kanka bu yöntem

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Boş verin 3 ay bekleyin daha sıkıntısız olur Ne ilk Ne de son çözüm bu cok takmayın.
denemesin
bile anakart banı yiyenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...