Dword Hack Ne Zaman Çıkacak Ve Silahlar Eklenecekmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
CraweL' Alıntı:
spelors' Alıntı:
Crawel şu silahlar yükseltilmiyo uzas bsg dwi falan onların çözümü varmı biliyomusun ?

Malesef hileyi ben yapmıyorum kardeşim. Hem yükseltsen wolftü ı kapatık açtıktan sonra tekrar yükseltmemiş olarak gözükecek. Hileyi Yapanlar belki yükseltir.

Anladım.İlgilendiğin için eyvAllah kardeşim.

Üye
9 HİZMET YILI
dword hack lütfen

yav kardeş sölesende yere silah atmla ile pençe dövme eklesinle allah rızası için be

Üye
9 HİZMET YILI
abi olsun gösteriş olsun hemen hile olduğumuz anlaşılıyor lütfen abi lütfen lütfennn

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Ben 10 DK Sonra kapatıyorum yarın Tanıtım Videosu Çekeceğim İzin Varmı @CraweL

Süper Üye
9 HİZMET YILI
berkee13' Alıntı:
Güçlü Kullanıcı Gibi Şeyler Olacakmı ??

Şimdi birşey diyecem de neyse
adamlar zaten uğraşıyo daha ne mq ne güçlü kullanıcısı Adamı sinir ediyonuz varya :mad: :mad: :mad:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hileye Eklenen Silah: m500 Evren, latinoya yeni gelen çift teklide eklendi.

Hileye eklenen yeni özellik: 
*%100 Auto Update
*Sağ tıkla adam resleyebilme (evet artık adam resliyebiliyorsunuz her koşulda. Sadece adamın üstüne mouseyi getirdiğinizde resleme imleci çıkmıyor siz mousenin sağ tuşuna basana kadar)
*Sınırsız Adam Resleyebilme (Artık sadece tek elde 2 kere değil, istediğiniz kadar resleyebiliyorsunuz)
*Anında adam resleyebilme (Resleme süresini kaldırdık, adamları anında resleyebilirsiniz.)

Hileye eklenen özellikler bu kadar, daha fazla yok şu eklenecek mi yok bu eklenecek mi diye sormayın. Ayriyetten hile auto update olacağı için 7.5 çıktıktan 2-3 ay sonra 7.6 çıkıcak, eğer hile erkenden fix yerseki çok düşük ihtimal o zaman yeni versiyonu güncelleriz. Ama şimdi çıkaracağımız versiyon auto update olacağından dolayı çok uzun süre fix yemeyecek.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:

*%100 Auto Update
*Sağ tıkla adam resleyebilme (evet artık adam resliyebiliyorsunuz her koşulda. Sadece adamın üstüne mouseyi getirdiğinizde resleme imleci çıkmıyor siz mousenin sağ tuşuna basana kadar)
*Sınırsız Adam Resleyebilme (Artık sadece tek elde 2 kere değil, istediğiniz kadar resleyebiliyorsunuz)
*Anında adam resleyebilme (Resleme süresini kaldırdık, adamları anında resleyebilirsiniz.)

Hileye eklenen özellikler bu kadar, daha fazla yok şu eklenecek mi yok bu eklenecek mi diye sormayın. Ayriyetten hile auto update olacağı için 7.5 çıktıktan 2-3 ay sonra 7.6 çıkıcak, eğer hile erkenden fix yerseki çok düşük ihtimal o zaman yeni versiyonu güncelleriz. Ama şimdi çıkaracağımız versiyon auto update olacağından dolayı çok uzun süre fix yemeyecek.
helal furkan abi

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:

*%100 Auto Update

dword kulananlar birbirlerini atmaz vardı onlar eklenecek mi yoksa eklenmicek mi 7.4 de yokdu da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...