DWORD Hack Performans MODU Farkı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ben de çok fark yaratmıyor ama iki modda da çok takılmalar oluyor. hilenin eksikleri mevcut .

Üye
7 HİZMET YILI
When I open Pubg Mobile Dword Pubg mobile cheat I get this error "Unhandled expection has occurred in your application" and cannot bind method: Marshal.GetDelegateForFunctionPointer" error and cheat doesn't work at all. I'm using Windows Ultimate 7 64-bit with Aero Theme Enabled, previous sbyte pubg mobile cheat worked smoothly. Plz Help.

Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Performansta kasma sorunu azda olsa gideriliyor diğer türlü cekilmez

Üye
7 HİZMET YILI
Bende hileyi açınca pubg siyah ekran oluyo
Aero modunu acman lazım kardeşim. pc ye res at windows arama yerine cmd yazıp ac. oraya "net start uxsms" yaz enterla. bu şekilde etkinleştirebilirsin siyah ekranın cozumu bu ama pc ni her kapatıp actıgında bunu yapman lazım.
Bu soyledıgım win7 icin Win10da aero nasıl acılıyor bılmıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
sıstem belırıtlen yolu bulamıyor hatası alıyorum her zaman neden

Tumeen0
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kanka 60 fps olma sevedvide telefonlar 60 hertz oluyordu sanırım tam hatırlamıyorum :(
60 fps olmasının sebebi telefonların bı sıkıntısı war ekran verimliliği almıyor o ekran verımlılıgıde en fazla 60 fps oluyor farkındaysanız eger telefonunuz cok ıyıse oyundan bazen atar cunkı oyun 60 fps calıstırıyor telefon daha yuksek fps olmasını ıstıyor oyle olunca ekran verımlıgı hata verıp oyundan atıyor 60 fps olmasının sebebı telefonlar.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
60 fps olmasının sebebi telefonların bı sıkıntısı war ekran verimliliği almıyor o ekran verımlılıgıde en fazla 60 fps oluyor farkındaysanız eger telefonunuz cok ıyıse oyundan bazen atar cunkı oyun 60 fps calıstırıyor telefon daha yuksek fps olmasını ıstıyor oyle olunca ekran verımlıgı hata verıp oyundan atıyor 60 fps olmasının sebebı telefonlar.

Telefonum Samsung Galaxy S8 ve oyundan atma problemi yok bilgi verirken lütfen doğru bilgiler verin, Oyunun Max Kısıtlaması Beta Sürecinde Olduğu İçin 60 FPS ileri ki dönemler de bu artacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...