dword hack yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
beyler şimdi mhloader i acıyorum site acılıyor sonrada siteye adımı şifremi yazıp giriş yapıyorum sonra reklama tıklıyorum ama mhloaderdeki yazı hayla kalıyor yeşil olmuyor kırmızı olarak duruyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Google chromeyi varsayılan tarayıcı olarak ayarladınız mı ayriyetten o yazının kırmızı değil ilk olarak sarı olması lazım :D

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
3-4 TANE SEKME AÇIP ORDAN MEMORYHACKERSE GİR SEKMELER ARASI GEÇİŞ YAP SARI YAZININ GELMESİ LAZIM

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Google chromeyi varsayılan tarayıcı olarak ayarladınız mı ayriyetten o yazının kırmızı değil ilk olarak sarı olması lazım :D

Hocam yardım et yaw bendede aynısı oluyo google chrome benim varsayılan tarayıcım ama olmuyor bende hacki çok kullanmak istiyorum umarım bi çaresini bulursunuz  ;)

CauS' Alıntı:
3-4 TANE SEKME AÇIP ORDAN MEMORYHACKERSE GİR SEKMELER ARASI GEÇİŞ YAP SARI YAZININ GELMESİ LAZIM

Denedim abi olmuyor lütfen bir çaresini bulun :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İLK OLARA CHOREMİ AÇ ŞİFRENİ ADINI YAZ ID ŞİFREYİ KAYDET SONRA CHOREMEYİ KAPAT SONRA İSE MHLOADERİ AÇ SONRA CHOREME KAPANACAK KAPANDIĞI AN MHLOADER E TIKLA ANINDA YEŞİL OLACAKTIR !

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
buyrun bakın aynısını yapın kardeşleriim : http://memoryhackers.org/konu-videolu-dword-vip-hacki-yesil-yapma-anlatimli.mh?action=lastpost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...