Loader yeşil yazı gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
onay sisteminde giriş yapıyorum fakat reklam onayı yaptıktan sonra '' Approve Successfull don't close site and wait for second please diye yeşil bir yazı geliyor ve öyle kalıyor sebebi nedir acaba

not : google chrome varsayılan tarayıcı ve temp dosyalarınıda siliyorum

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sitedeki herhangi bir reklama tıkla bekle başka bir sayfa açılacak sonra program'da successfull yazacak kapanacak o kutu temple alakası yok

Üye
9 HİZMET YILI
Sitedeki herhangi bir onay sistemia tıkla bekle başka bir sayfa açılacak sonra program'da successfull yazacak kapanacak o kutu temple alakası yok
başka bir sayfa acılmıyor ve 10 dakka bile bekledim fakat o yazıdan sonra bir tane daha küçük bir yazı geliyor ve kendiliğinden kapanıyor ya işte o yazı gelmiyor

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim bunu dedikten sonra Approve Successfull don't close site and wait for second please yeni bir sekme aç chromedan ctrl v yap sonra memory hackers açılacak reklamın birine tıkla düzelir

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim bunu dedikten sonra Approve Successfull don't close site and wait for second please yeni bir sekme aç chromedan ctrl v yap sonra memory hackers açılacak onay sistemi ı n birine tıkla düzelir
tam anlamadım bro şimdi şöylemi yapıcam onay yapıyorum Approve Successfull don't close site and wait for second please yazısı geldikten sonra onay yaptıgım siteyi kopyalayıp yeni bir sekmede açıyorum böylemi

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim o yazı geldikten sonra ayriyeten kendisi bi memory hackers sitesi açıyo ona gel 1 2 dk bekle olur
işte kanka onu açmıyor bende önceki loaderde oluyordu böyle onay yapınca yeni sekmeden memoryhackers sayfası açılıyordu fakat bunda onay yaptıkdan sonra direk o sayfaya gidiyor ve orda kalıyor başka bir sayfa açılmıyor

Arkadaşlar yaptım oldu tamamdır sağolun yardımınız için teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
işte kanka onu açmıyor bende önceki loaderde oluyordu böyle onay yapınca yeni sekmeden memoryhackers sayfası açılıyordu fakat bunda onay yaptıkdan sonra direk o sayfaya gidiyor ve orda kalıyor başka bir sayfa açılmıyor

Arkadaşlar yaptım oldu tamamdır sağolun yardımınız için teşekkürler
öd :D iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...