Üye
Selamun Aleyküm kardeşim ben hileyi açıyorum yapıyorum sıkıntı olmuyor fakat 1 2 maç yaptıktan sonra oyun kendi kendine kapanıyor lütfen bir şeyler yapın

Neira' Alıntı:2 3 Tane teknik destek ekibi var ama hilelerle ilgilenecek vakitleri yok sanırsam gerekli bilgiyi verirsen yardım etmeye çalışırım yani windows sürümün 8 10 7 vb tek bilgiler çözüm araştırabilirim
ahmetalk123' Alıntı:Neira' Alıntı:2 3 Tane teknik destek ekibi var ama hilelerle ilgilenecek vakitleri yok sanırsam gerekli bilgiyi verirsen yardım etmeye çalışırım yani windows sürümün 8 10 7 vb tek bilgiler çözüm araştırabilirim
windows 10
Bilgisayar sürümü
Kardeşim tmm sorunu buldum az önce sitede gezerken baktım ki windows 10 larda bu normalmiş ama yinede teşekkürler
ros1954' Alıntı:ahmetalk123' Alıntı:windows 10
Bilgisayar sürümü
Kardeşim tmm sorunu buldum az önce sitede gezerken baktım ki windows 10 larda bu normalmiş ama yinede teşekkürler
kardeşim win10 la alakası yok diye biliyorum hileyi sil virüs progrmın varsa kapat hileyi indirmeden önce temp den herşeyi sil tekrar indir ve virüs programın daima kapalı olsun hileyle çakıştığı için atabilir