- Moderatör
BLoodCropeRHD' Alıntı:Xingcode GelmiyorHilesizken geliyor
LeftSpace' Alıntı:BLoodCropeRHD' Alıntı:Xingcode GelmiyorHilesizken geliyor
Videoyu Ne ara izledinde Doğru yaptıgına emin oluyosun ?
BLoodCropeRHD' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:BLoodCropeRHD' Alıntı:Xingcode GelmiyorHilesizken geliyor
Yaptıklarının Aynısını 5 Kere Tekrar Ettim Xingcode Gelmiyor Bazılarındada Öyle
LeftSpace' Alıntı:BLoodCropeRHD' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:BLoodCropeRHD' Alıntı:Xingcode GelmiyorHilesizken geliyor
Yaptıklarının Aynısını 5 Kere Tekrar Ettim Xingcode Gelmiyor Bazılarındada Öyle
Bilgisayarına Reset At , Oyuna Normal Gir Oyunu Kapat , Ve Hileyi silip tekrar indir , onayını yaptıysan bidaha onayı butonuna basmana gerek yok direk launcheri seç ve giriş yap.. Olmassa teamviever ver ben bakacam .
jokerizm' Alıntı:Hocam onayına tıkladığımda file corrupted hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Byasdasb' Alıntı:HALA SİTE BEKLENİLİYOR YAZIYOR..... BASLICAM:...
LeftSpace' Alıntı:Byasdasb' Alıntı:HALA SİTE BEKLENİLİYOR YAZIYOR..... BASLICAM:...
Bilgisayar Tarih ve Saatini , Kontrol et Yanlışsa Düzelt , Siteye Elinle giriceksin , Otomatik Açılmayacak
BLoodCropeRHD' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:Byasdasb' Alıntı:HALA SİTE BEKLENİLİYOR YAZIYOR..... BASLICAM:...
Bilgisayar Tarih ve Saatini , Kontrol et Yanlışsa Düzelt , Siteye Elinle giriceksin , Otomatik Açılmayacak
Modeme Reset Attım Hileyi Sildim Yeniden Yükledim Wolfteama normal girdim çıktım açtım hala xingcode gelmiyor wolfteamın dosya konumundaki img klasöründeki cshell.dll object.lto dosyalarını bile sildim geri geliyor Yardım Edermisin ?
BLoodCropeRHD' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:Byasdasb' Alıntı:HALA SİTE BEKLENİLİYOR YAZIYOR..... BASLICAM:...
Modeme Reset Attım Hileyi Sildim Yeniden Yükledim Wolfteama normal girdim çıktım açtım hala xingcode gelmiyor wolfteamın dosya konumundaki img klasöründeki cshell.dll object.lto dosyalarını bile sildim geri geliyor Yardım Edermisin ?